Η Canon θα βρίσκεται στο πλευρό των παραγωγών εφαρμογών σήμανσης και γραφιστικής, με στόχο την προώθηση νέων ευκαιριών ανάπτυξης, στην έκθεση FESPA 2019 (περίπτερο B5-E30, 14-17 Μαΐου, 2019, Μόναχο, Γερμανία), δείχνοντας πώς η βελτίωση της λειτουργικής αποδοτικότητας και οι εφαρμογές με μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους μπορούν να υποστηρίξουν εξελισσόμενα επιχειρηματικά μοντέλα και να επιτρέψουν την πρόσβαση σε νέες αγορές. 

Η Canon θα εμπνεύσει τους επισκέπτες με λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης σε μεγάλο φορμά και αυτοματοποιημένων ροών εργασίας, όπως την επιτυχημένη σειρά επίπεδων εκτυπωτών Océ Arizona και τον επαναστατικό εκτυπωτή Océ Colorado με τεχνολογία Canon UVgel. 

Εμφανιζόμενη για πρώτη φορά σε διεθνή εκδήλωση, η νέα σειρά Océ Arizona 1300 θα είναι διαθέσιμη στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα μοντέλο επίπεδου εκτυπωτή σε λειτουργία, για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της νέας σειράς, το Φεβρουάριο του 2019. Το μοντέλο Océ Arizona 1380 GT που θα παρουσιαστεί στη FESPA 2019 θα δείξει στους πελάτες πώς η τεχνολογία τους δίνει τη δυνατότητα να παράγουν μια ακόμα ευρύτερη γκάμα εφαρμογών αξιοποιώντας σχεδόν κάθε άκαμπτη ή εύκαμπτη επιφάνεια. Η επίδειξη του νέου εκτυπωτή θα γίνει σε συνδυασμό με το Océ Arizona Xpert, μια καινοτομική λύση software που απλοποιεί και αυτοματοποιεί πολύπλοκες διαδικασίες εκτύπωσης, όπως εφαρμογές πολλών στρωμάτων και διπλής όψης. 

Οι πελάτες μπορούν επίσης να δουν μια σειρά από ανάγλυφες εκτυπώσεις με τη χρήση του Océ Touchstone, που επιτρέπει σε πολλούς πελάτες επίπεδων εκτυπωτών να παρέχουν εφαρμογές υψηλότερης αξίας με οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο. Τα παραδείγματα παραγωγής που θα παρουσιαστούν στο περίπτερο της Canon θα περιλαμβάνουν ανάγλυφες επιφάνειες, μεταλλικές λεπτομέρειες και ανάγλυφα γράμματα.

Οι επισκέπτες της Canon στη FESPA 2019 μπορούν να δουν επίσης το μοντέλο Océ Arizona 6170 με τεχνολογία High Flow Vacuum (HFV). Η συγκεκριμένη τεχνολογία διατηρεί στη θέση τους πορώδη υλικά που είναι δύσκολα στη μεταχείριση, όπως κυματοειδές χαρτί και κόντρα πλακέ, μειώνοντας την ανάγκη για χειροκίνητη παρέμβαση, και εξασφαλίζοντας ανώτερης ποιότητας εκτυπώσεις. Η δυνατότητα αποδοτικής εκτύπωσης σε άκαμπτες επιφάνειες επιτρέπει στους πελάτες να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα τους, επεκτεινόμενοι σε εφαρμογές στους τομείς της συσκευασίας, της βιομηχανίας και της εσωτερικής διακόσμησης. Ο Océ Arizona 6170 με τεχνολογία HFV θα τυπώνει εφαρμογές για σημεία πώλησης (POS) και κυματοειδές χαρτόνι κατά τη διάρκεια της έκθεσης FESPA 2019. Έχοντας τη δυνατότητα να δουν ολοκληρωμένες λύσεις στο περίπτερο της εταιρείας, όπως την Océ ProCut, οι πελάτες που ενδιαφέρονται για τη βελτιστοποίηση της λειτουργικής αποδοτικότητας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά τα επόμενα στρατηγικά βήματα της Canon στον τομέα της αυτοματοποίησης.

Για τους επισκέπτες που επενδύουν σε τεχνολογίες roll-to-roll, ο εκτυπωτής Océ Colorado 1640 με τεχνολογία Canon UVgel θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο περίπτερο της Canon. Στη FESPA 2019, ο εκτυπωτής θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο μιας αυτοματοποιημένης ροής εργασίας εκτύπωσης και κοπής, με το συνεργάτη της Canon, Fotoba, με την οποία οι εκτυπώσεις στεγνώνουν άμεσα και προωθούνται για κοπή και εν συνεχεία είναι έτοιμες για παράδοση. Σε συνέχεια της τεχνολογικής επίδειξης αυτής της λύσης πέρσι, η Canon έχει συνεργαστεί με τους πελάτες και τη Fotoba με στόχο τη βελτιστοποίηση του προϊόντος για παραγωγή μεγάλου τιράζ, για άμεση εμπορική διάθεση από την πρώτη μέρα της πραγματοποίησης της φετινής έκθεσης. 

Ο εκτυπωτής μεγάλου φορμά imagePROGRAF PRO-2000 24 ιντσών θα παρουσιαστεί επίσης στο περίπτερο της Canon, παράγοντας καλλιτεχνικά αντίτυπα και φωτογραφίες, αλλά και εφαρμογές εξωτερικών χώρων, όπως πανό, με χρήση μέσων ανθεκτικών στο νερό. Αυτό θα επιτρέψει στους πελάτες να διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων τους, παρέχοντας εκτυπώσεις που μπορούν να αντέξουν σε υγρασία για διάστημα μέχρι και έξι μήνες, εξυπηρετώντας βραχυπρόθεσμες εποχιακές ενέργειες.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις προϊόντων ανά μία ώρα, από όλες τις λύσεις της Canon, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της FESPA να δουν από κοντά τα πλεονεκτήματα σε επίπεδο παραγωγικότητας και την ποικιλία δυνατοτήτων για εφαρμογές που υποστηρίζονται από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας. Οι ειδικοί της ροής εργασιών και των εφαρμογών της Canon θα είναι διαθέσιμοι σε όλη τη διάρκεια της FESPA 2019, δείχνοντας στους πελάτες όλες τις μεθόδους βελτίωσης της αποδοτικότητας και διαφοροποίησης των προσφερόμενων υπηρεσιών τους, με την παροχή νέων προϊόντων και καινοτομικών επιχειρηματικών μοντέλων. 

Δημιουργώντας νέες ευκαιρίες

Στην έκθεση FESPA 2019, η Canon θα παρουσιάσει ένα σύνολο εφαρμογών σε μεγάλο φορμά, με στόχο την ανάδειξη της συναισθηματικής επιρροής της εκτύπωσης, αλλά και του τρόπου με τον οποίο η εκτύπωση λειτουργεί συμπληρωματικά με το ψηφιακό επίπεδο, προσφέροντας στους καταναλωτές ενιαίες και συνεκτικές εμπειρίες αλληλεπίδρασης με ένα brand. Οι επισκέπτες του περιπτέρου θα ανακαλύψουν την προωθητική ενέργεια “Speed”, που αφορά σε ένα πραγματικό βιβλίο της κατηγορίας coffee table book με lifestyle εικονογράφηση από τον Horst A. Friedrichs, το οποίο παρήχθη ψηφιακά στο πιεστήριο inkjet συνεχούς ροής Océ ProStream 1000. 

Μέσω της προσομοίωσης ενός μικρού βιβλιοπωλείου, οι επισκέπτες θα βιώσουν ένα πολυδιάστατο φάσμα προωθητικών υλικών γραφιστικής και διακοσμητικών στοιχείων για καταστήματα λιανικής πώλησης, που είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να συνδυάζονται για την επίτευξη μιας βαθύτερης συναισθηματικής σύνδεσης των πελατών με το προϊόν. Οι τυπωμένες εφαρμογές “Speed” περιλαμβάνουν προωθητικά και διακοσμητικά πόστερ, εκτυπώσεις σε μέταλλο, καμβά, ξύλο, φωτογραφίες και εικαστικά θέματα, γραφικά δαπέδου και βιτρίνας, καθώς και υλικά POS. Συνδυαστικά, οι παραπάνω εφαρμογές δείχνουν πώς τα brands μπορούν να αξιοποιήσουν την εντύπωση που προκαλούν οι εκτυπώσεις μεγάλου φορμά για να δημιουργήσουν έντονο συναισθηματικό αντίκτυπο, να βελτιώσουν τη μονιμότητα της σχέσης με τους πελάτες τους και να ενισχύσουν την ανταπόκρισή τους. 

Ο Wouter Derichs, Sales & Marketing Director, Display Graphics Systems, Canon Europe, σχολιάζει: “Στη FESPA 2019, θα δείξουμε στους επισκέπτες πώς η Canon προωθεί το όραμα, όχι μόνο των παρόχων υπηρεσιών εκτύπωσης, αλλά και των πελατών τους, συμπεριλαμβανομένων των brands. Οι λύσεις μας στην εκτύπωση μεγάλου φορμά roll-to-roll, σε επίπεδες επιφάνειες και σε ροές εργασίας, βοηθούν τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης – PSPs, να επιτύχουν εξαιρετικά επίπεδα λειτουργικότητας, να παρέχουν σταθερή ποιότητα και να επεκτείνουν τις δυνατότητές τους σε νέες, εντυπωσιακές εφαρμογές. Με εμπιστοσύνη στην απόδοση των τεχνολογικών τους επενδύσεων, μπορούν να εστιάσουν τους πόρους και το δυναμικό τους στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, η οποία θα μεταφραστεί σε βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη».