Η Acer Inc ανακοίνωσε ότι ο Mike “Shroud” Grzesiek, ένας από τους πιο δημοφιλείς streamers στο Twitch, γίνεται παγκόσμιος πρεσβευτής της σειράς Predator.  Ο Shroud θα ενισχύσει την παρουσία της σειράς υπολογιστών και οθονών gaming Predator της Acer τόσο στους οπαδούς του, όσο και στην ευρύτερη κοινότητα του gaming. 

“Στην Acer είμαστε ενθουσιασμένοι που ένα τέτοιο λαμπερό ταλέντο συμμετέχει πλέον στην οικογένεια gaming Predator”, δήλωσε ο Vincent Lin, Associate Vice President, Product Marketing and Planning της Acer Inc. “Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με νέους τρόπους για να δείξουμε τα προϊόντα Predator τόσο στους υπάρχοντες οπαδούς Predator όσο και στην κοινότητα των gamers γενικότερα.”

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την Acer για τη σειρά Predator”, δήλωσε ο Shroud. “Έχω δημιουργήσει προηγουμένως τα δικά μου, συστήματα και υπολογιστές και έχω τα υψηλότερα στάνταρ για τα εργαλεία που χρησιμοποιώ. Το καθημερινό streaming απαιτεί κορυφαία απόδοση από το hardware και οι υπολογιστές και οι οθόνες της σειράς Predator της Acer είναι τα πλέον κατάλληλα προϊόντα για τις τρελές μου ανάγκες.”

O Shroud, που έχει πάνω από 6 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitch ξεκίνησε την καριέρα του ως επαγγελματίας παίκτης CS: GO. Μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, έγινε πλέον επαγγελματίας streamer με πλήρες ωράριο και από τότε έχει συγκεντρώσει μια τεράστια βάση οπαδών σε όλα του τα προφίλ κοινωνικών δικτύων.