Για την σημαντικότητα της ασφάλειας στον Κυβερνοχώρο και για τους τρόπους προστασίας των επιχειρήσεων από κακόβουλες επιθέσεις, μίλησαν εξειδικευμένοι ομιλητές στην επιτυχημένη εκδήλωση με θέμα: “CYBER SECURITY – How to Protect your Business”, που διοργανώθηκε από την Cosmos Business Systems Β. Ελλάδος & την Symantec, την Τετάρτη 10 Απριλίου, στο Mediterranean Palace, στην Θεσσαλονίκη. 

      O κ. Άρης Χατζηπαπάς, Chief Security Compliance Auditor της Cosmos Business Systems και οι εκπρόσωποι της Symantec κ.κ Γιώργος Ματθαίος, Channel Sales Manager, & Παναγιώτης Σωτηρίου, Senior Presales Consultant, μίλησαν για τις απειλές που επικρατούν τα τελευταία χρόνια στον Κυβερνοχώρο, καθώς και για τον επαναπροσδιορισμό της ασφάλειας σε cloud ή on premises περιβάλλοντα. 

     Ιδιαίτερα σημαντική, υπήρξε και η παρουσίαση του κ. Νικήτα Κλαδάκη, Information Security Director, της Netbull, ο οποίος εστίασε στην καταπολέμηση των κυβερνοαπειλών, με την βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης.

      Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, σημαντικά στελέχη από τον Δημόσιο & Ιδιωτικό Τομέα, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις έξυπνες μεθόδους, που ενισχύουν το  επίπεδο ασφάλειας των επιχειρήσεων τους, μέσα από μια σύγχρονη προσέγγιση διαχείρισης και αντιμετώπισης των κινδύνων του σήμερα.