Η MMD λανσάρει την ολοκαίνουρια οθόνη Philips 329P9H/01 Brilliance LCD με USB-C Dock. Αυτό το 32” (31,5″ / 80 εκ. διαγ.) μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες φάσμα χαρακτηριστικών υψηλής απόδοσης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των σύγχρονων επαγγελματιών.

Η ανάλυση UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) είναι εκθαμβωτική, ενώ πολυάριθμες λύσεις συνδεσιμότητας προσφέρουν εξοικονόμηση χρόνου και ευελιξία στο γραφείο. Παράλληλα,  η λεπτομερώς σχεδιασμένη εργονομία εξασφαλίζει βέλτιστη ευεξία όλη την ημέρα. Από τα διευθυντικά στελέχη έως τους οικονομικούς αναλυτές, τους γραφίστες, αυτή η οθόνη διαθέτει ό,τι είναι απαραίτητο όταν μετράει η λεπτομέρεια. 

Ξέγνοιαστη συνδεσιμότητα

Περισσότερο από ποτέ, οι σημερινοί επαγγελματίες εξαρτώνται από την εύκολη συνδεσιμότητα για να διευκολύνουν την εργασία τους. Και εδώ, η Philips 329P9H πάει ένα βήμα παραπέρα. Διαθέτοντας μία ενσωματωμένη θύρα USB 3.1 type-C  με παροχή ισχύος, αυτή η οθόνη προσφέρει την ευκολία και την ευστροφία ενός μόνο καλωδίου σύνδεσης χρησιμοποιώντας ένα λεπτό, αναστρέψιμο σύνδεσμο USB-C. Μία ευρεία γκάμα περιφερειακών συσκευών, όπως το πληκτρολόγιο, το ποντίκι, ή το καλώδιο RJ-45 Ethernet μπορούν να συνδεθούν απευθείας στη θύρα σύνδεσης της οθόνης, ενώ οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να συνδεθούν μέσω καλωδίου USB-C για να επαναφορτιστούν, να μεταφέρουν αρχεία σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες, να αποκτήσουν πρόσβαση σε υψηλής ανάλυσης βίντεο, και άλλα. Αλλά η οθόνη Philips 329P9H παρέχει πρόσθετα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας. Ένας ενσωματωμένος διακόπτης MultiClient KVM επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν δύο χωριστούς υπολογιστές με ένα μόνο στήσιμο οθόνης/πληκτρολογίου/ποντικού, και την εναλλαγή μεταξύ των πηγών με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, η τεχνολογία MultiView πολλαπλασιάζει τις επιλογές συνδεσιμότητας των χρηστών επιτρέποντας την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο την διεκπεραίωση πολλαπλών ενεργειών με πολλαπλές συσκευές, όπως έναν υπολογιστή και ένα notebook ταυτόχρονα. Για να ολοκληρώσει την συνδεδεμένη εμπειρία, η Philips 329P9H περιλαμβάνει μια ασφαλή αναδυόμενη pop-up web κάμερα εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου Windows Hello™ και σχεδιασμένη ώστε να αποθηκεύεται εύκολα όταν δε χρησιμοποιείται. 

Εντυπωσιακά γραφικά

Όταν πρόκειται για απόδοση εικόνας, η Philips 329P9H «τα σπάει»! Εξοπλισμένη με  ανάλυση UltraClear 4K UHD, κάθε εικόνα αποδίδεται με εξαιρετική λεπτομέρεια και χρωματική ακρίβεια που είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες. Για όσους απαιτούν εξαιρετική ακρίβεια όταν εργάζονται με τεχνολογία CAD ή 3D, αυτή η οθόνη μπορεί να τους εξυπηρετήσει. Επιπλέον, η τεχνολογία IPS παρέχει ευρείες γωνίες προβολής 178/178 μοιρών, πράγμα που σημαίνει ότι η Philips 329P9H μπορεί να προβληθεί σχεδόν από οποιαδήποτε γωνία, ακόμα και όταν βρίσκεται  σε λειτουργία Pivot 90 μοιρών. Τα χρώματα ζωντανεύουν, οι εικόνες αποκτούν αξιοσημείωτη ευκρίνεια, και τα επίπεδα φωτεινότητας βελτιστοποιούνται, διασφαλίζοντας ότι οι φωτογραφίες, οι ταινίες, η περιήγηση στο διαδίκτυο και κάθε επαγγελματική εφαρμογή αποδίδονται με τον καλύτερο τρόπο.

Έξυπνος σχεδιασμός

Η τεχνολογία είναι στα καλύτερά της όταν κάνει τη ζωή ευκολότερη και πιο απολαυστική, γεγονός που αποτελεί ακόμη έναν ακόμα λόγο να αγαπάμε τη Philips 329P9H. Εξοπλισμένη με πολλαπλά εργονομικά χαρακτηριστικά, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο ξοδεύουν οι χρήστες μπροστά της. Η τεχνολογία FlickerFree και η λειτουργία LowBlue καθιστούν κάθε εργασία εύκολη στα μάτια, ενώ η SmartErgoBase επιτρέπει στους χρήστες να δώσουν κλίση ή να περιστρέψουν την οθόνη στην ακριβή θέση για τις ανάγκες τους. Η βάση περιλαμβάνει ακόμα και ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης καλωδίων για να μειώσει την ακαταστασία, προσθέτοντας ένα επιπλέον άγγιγμα φροντίδας και ευκολίας. Και επειδή κανείς δεν θέλει να σπαταλά ενέργεια, η Philips 329P9H είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία LightSensor και PowerSensor, που χρησιμοποιεί ακίνδυνους υπέρυθρους αισθητήρες για τον εντοπισμό της παρουσίας ή της απουσίας του χρήστη, προκειμένου να ρυθμιστεί η φωτεινότητα της οθόνης – για αυτόματη εξοικονόμηση ενέργειας.

Η Philips 329P9H είναι διαθέσιμη με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 899€.

Περισσότερες πληροφορίες για τις οθόνες Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors