Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού είχε η παρουσίαση για Hybrid IT που διοργανώθηκε από την Cosmos Business Systems σε συνεργασία με την Hewlett Packard Enterprise, την Τετάρτη 3 Απριλίου, στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στην Αθήνα. 

       Οι Guests ομιλητές και οδηγοί αγώνων αυτοκινήτων, κ.κ. Στράτης Χατζηπαναγιώτου (Στρατισσίνο) & Λάμπρος Αθανασούλας, έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην βραδιά συνδυάζοντας την τεχνολογία με τις επιδόσεις σε αγώνες ταχύτητας.

       Εκπρόσωποι των δυο εταιρειών (κα Κάτια Φύτρου – C.O.O. & Νίκος Αθανασιάς -Hybrid IT Category Manager HPE Greece & Cyprus) παρουσίασαν σε έναν πρωτότυπο χώρο με μοναδικά αυτοκινούμενα εκθέματα, τις πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις της HPE για τη δημιουργία μιας υβριδικής υποδομής και τις δυνατότητες του Ηybrid  Cloud, κάνοντας μια επιχείρηση πιο ευέλικτη και ασφαλή. Οι συμμετέχοντες, ενημερώθηκαν παράλληλα,για τις τάσεις της παγκόσμιας αγοράς  και τη διαμόρφωση του τεχνολογικού σκηνικού του μέλλοντος

     Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην σχέση της Hewlett Packard Enterprise με τον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου και της F1, όπου παρουσιαστήκε η πετυχημένη συνεργασία της ΗΡΕ με τη Mercedes-AMG Petronas Motorsport που επί 5 συνεχή έτη κατέχει τη πρώτη θέση σε οδηγούς και κατασκευαστές .