Αύριο θα ανοίξουν οι πύλες της πολυαναμενόμενης έκθεσης IMAGE+TECH & PHOTOVISION 2019. Η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα στο χώρο της εικόνας, της τεχνολογίας και του βίντεο θα λάβει χώρα από τις 5 έως και τις 7 Απριλίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 στις 19:30 από τον Υφυπουργό του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κύριο Λευτέρη Κρέτσο.

Η IMAGE +TECH & PHOTOVISION 2019 αποτελεί τη μοναδική έκθεση όπου οι σύγχρονες τεχνολογίες και η εικόνα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πρόκειται να παρουσιαστούν για πρώτη φορά όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, προσφέροντας µία µοναδική εµπειρία και ενηµερώνοντας σας για όλες τις εξελίξεις του κλάδου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Διοργανωτές είναι η εταιρεία Be Best και το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος που συνένωσαν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την δημιουργία μίας έκθεσης τεχνολογίας και συστημάτων εικόνας όπως την έχει οραματιστεί ο ευρύτερος κλάδος imaging της χώρας μας.

Η έκθεση θα τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, του ΣΕΚΑΦ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας.

Ωράριο Λειτουργίας:
Παρασκευή 5/4: 11:00-21:00
Σάββατο 6/4: 11:00-21:00
Κυριακή 7/4: 11:-00-21:00