Η Canon Ελλάδας θα πραγματοποιήσει στις 3 Απριλίου την εκδήλωση “Capture the Future” μια μοναδική ευκαιρία για τους επαγγελματίες της ψηφιακής απεικόνισης και τους λάτρεις της φωτογραφίας να γνωρίσουν από κοντά την πλήρη γκάμα προϊόντων της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στις στο νέο, καινοτομικό EOS R System που αποτελείται από τις μηχανές πλήρους καρέ EOS R και EOS RP, αλλά και το αντίστοιχο σύστημα προηγμένων φακών, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για αυτή την καινούρια οικογένεια EOS.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς με ώρα έναρξης 12.00.

Οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες και τα οφέλη του νέου εκτεταμένου χαρτοφυλακίου της Canon, που καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο όλο το φάσμα του ψηφιακού workflow, από τη λήψη μέχρι και την εκτύπωση. Παράλληλα, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τέσσερις ξεχωριστές παρουσιάσεις:

  • Ο διακεκριμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος, θα ξεδιπλώσει το εντυπωσιακό του έργο στον τομέα της αεροφωτογραφίας.

  • Ο Canon Photographer Γιώργος Τσάφος, θα παρουσιάσει την αποστολή του στην Αδριανούπολη για την ετήσια γιορτή της Άνοιξης «Φωτογραφίζοντας το Hidirellez».

  • Ο φωτογράφος Γιώργος Μασχαλίδης θα παρουσιάσει την πρώτη του εμπειρία και τις απίθανες δυνατότητες της νέας EOS RP.

  • Ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος και Canon Ambassador Sanjay Jogia, με 30 βραβεία SWPP και 31 WPPI, θα μιλήσει για τη συναισθηματική διάσταση της φωτογραφίας, αλλά και τις νεότερες δυνατότητες της τεχνολογίας για τον επαγγελματία φωτογράφο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν τη δωρεάν συμμετοχή τους στη μοναδική αυτή εμπειρία τεχνολογίας της Canon, πραγματοποιώντας την εγγραφή τους εδώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας.