Η «Δ. & Ι. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ ΑΕ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσωπίας και διανομής των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών ή, όπως είναι περισσότερο γνωστά, των camera drones της YUNEEC  στην Ελλάδα.

H Yuneec International Co. Ltd. Ιδρύθηκε το 1999 στο Hong Kong και σήμερα είναι παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά της ηλεκτρονικής αεροπλοΐας. Με εκατοντάδες πατέντες στο ενεργητικό της, η Yuneec εκμεταλλεύεται την τεχνολογική της δύναμη για να προσφέρει υψηλής ποιότητας drones που πρωτοπορούν στην αγορά των αεροσκαφών με έλεγχο μέσω ραδιοσυχνότητας.  

 Τα μοντέλα camera drones που προτείνει η Yuneec εξυπηρετούν ανάγκες τόσο αρχαρίων όσο και επαγγελματιών. Είτε πρόκειται για λήψη selfie από νέες γωνίες είτε πρόκειται για λήψη υψηλής ποιότητας φωτογραφιών ή video ακόμα και σε δυσμενείς συνθήκες, υπάρχει ένα ιδανικό Yuneec camera drone για το σκοπό αυτό. Εύκολα στη συναρμολόγηση και έτοιμα για χρήση σχεδόν αμέσως, δεν απαιτούν ειδικές γνώσεις ή προηγούμενη εμπειρία πτήσης. Τα drones επαγγελματικής χρήσης προσφέρουν επιλογές κάμερας, ανάλογα με τις ανάγκες. Τα camera drones με τους έξι έλικες, μπορούν να ελεγχθούν και να προσγειωθούν με ασφάλεια ακόμα και αν χαλάσει ο ένας έλικας, πράγμα που προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια. Επιπλέον, τα drones Yuneec είναι εφοδιασμένα με διαφορετικές λειτουργίες πτήσης ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του χρήστη.

Στην ελληνική αγορά η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ παρουσιάζει τα παρακάτω τέσσερα camera drones της Yuneec:

 Yuneec H520: το H520 είναι ένα εξακόπτερο σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματική χρήση και μπορεί να συνδυαστεί με διάφορες επιλογές κάμερας. Η πτητική του συμπεριφορά χαρακτηρίζεται από υψηλή ακρίβεια και σταθερότητα, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας εναέρια πλάνα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.  

  Yuneec Typhoon H: το βραβευμένο Typhoon H αποτελεί μία προηγμένη πλατφόρμα εναέριας φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης σε compact μέγεθος. Με οδηγό την ανάγκη του καταναλωτή για σχεδιασμό που υπερβαίνει τους περιορισμούς ενός παραδοσιακού drone με τέσσερις έλικες, το Typhoon H προσφέρει απόδοση που μέχρι τώρα πρόσφεραν μόνο τα high-end επαγγελματικά drones, σε προσιτή τιμή. 

  Yuneec Typhoon H Plus: αυτό το μοντέλο παρέχει κορυφαία ποιότητα εικόνας σε συνδυασμό με εξαιρετική αξιοπιστία και υψηλή απόδοση. Οι φωτογράφοι και βιντεογράφοι θα εκτιμήσουν τις αυτόματες λειτουργίες πτήσης που τους επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις εκάστοτε ανάγκες. 

  Yuneec Mantis Q: αυτό το πτυσσόμενο camera drone είναι ιδανικό για ταξίδια. Χάρη στον φωνητικό έλεγχο ακούει τον χρήστη, ενώ μπορεί να τον ακολουθεί όπου και αν πάει μέσω της λειτουργίας οπτικής παρακολούθησης. Ο σχεδιασμός εξοικονόμησης ενέργειας του Mantis Q του επιτρέπει έως και 33 λεπτά εναέριας χρήσης, για αμέτρητες, εντυπωσιακές φωτογραφίες και video από ψηλά. 

Η Δ. & Ι. Δαμκαλίδης ΑΕ θα είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό τα camera drones της Yuneec, στην έκθεση Photovision & Image+Tech 2019, περίπτερο Β2, από 5 έως και 7 Απριλίου στο εκθεσιακό-συνεδριακό κέντρο HELEXPO Marousi.