Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει την AOC AGON AG272FCX6, μία αναβαθμισμένη έκδοση της 68,6 εκ (27”) κυρτής Full HD gaming οθόνης AG272FCX.

Η νεότερη οθόνη AG272FCX6 αναβαθμίστηκε με ρυθμό ανανέωσης 165 Hz αντί για τα 144 Hz του προκατόχου της και έρχεται με μια πιο προσιτή τιμή. Οι gamers δε θα πρέπει να συμβιβαστούν μεταξύ μίας αποδοτικής οθόνης και ενός panel με εξαιρετική ποιότητα εικόνας, καθώς το MVA panel της οθόνης διαθέτει γρήγορο 1 ms MPRT, καθώς και αναλογία αντίθεσης 3000:1 και ευρείες γωνίες θέασης 178°/178°. Ο ελκυστικός σχεδιασμός της AG272FCX6 με προσαρμόσιμο RGB φωτισμό στην πλάτη καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο στο γραφείο, διαθέτει εργονομική βάση με ρύθμιση ύψους και προσφέρει ελάχιστο πλάτος πλαισίου για απρόσκοπτο στήσιμο πολλαπλών οθονών. Η υποστήριξη AMD FreeSync εξαλείφει πρακτικά το τραύλισμα και το σκίσιμο της οθόνης, προσφέροντας μία ομαλή εμπειρία παιχνιδιού και συμβάλλει στην αύξηση της βύθισης και της “συνδεδεμένης αίσθησης” που δημιουργείται από το γρήγορο panel της οθόνης και την καμπυλότητα 1800R.

Έτοιμη για ταχύτητα

Η AOC AGON AG272FCX6 αντιπροσωπεύει ένα εντελώς νέο επίπεδο εμπνευσμένης εμπειρίας gaming, ειδικά για τους λάτρεις των παιχνιδιών MMORPG, Action και Racing ή Sim. Το 27” MVA panel είναι κατασκευασμένο με μία λεπτή καμπυλότητα 1800R, φέρνοντας τους gamers πιο κοντά στη σκηνή. Το panel της AG272FCX6 έχει μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 165 Hz, ενώ όταν χρησιμοποιείται με το AMD FreeSync, η οθόνη προσαρμόζει το ρυθμό ανανέωσης, ταιριάζοντας τα κυμαινόμενα πλαίσια της GPU ανά δευτερόλεπτο στα παιχνίδια και εξαλείφοντας το σκίσιμο της οθόνης. Η πολύ χαμηλή καθυστέρηση εισόδου επιτρέπει στους gamers να λαμβάνουν οπτική ανατροφοδότηση χωρίς καμία αισθητή καθυστέρηση. Με την εγγενή ανάλυση Full HD, οι gamers μπορούν να πιέσουν για τη μέγιστη απόδοση του υψηλού ρυθμού ανανέωσης. Στα 165 Hz και με 1 ms MPRT, η θαμπάδα της κίνησης μειώνεται αισθητά, η κίνηση μοιάζει πιο φυσική, οι άκρες γίνονται πιο ευκρινείς και η σύγχυση του παιχνιδιού πρακτικά εξαλείφεται. Επίσης, η αναλογία αντίθεσης 3000:1 του  MVA panel γοητεύει με βαθιά μαύρα, ζωντανά χρώματα και κάλυψη 100% της χρωματικής γκάμας sRGB. 

Προσαρμόστε την στις επιθυμίες σας

Καθώς η οθόνη AG272FCX6 στοχεύει σε gamers που απολαμβάνουν να προσαρμόζουν τους σταθμούς μάχης με μοναδικές θήκες PC σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, και περιφερειακά με χρώματα RGB, η οθόνη διαθέτει κόκκινα, πράσινα και μπλε LED στην πίσω πλευρά με τόνους σε σχήμα φτερών και με τρία επίπεδα έντασης. Η δυνατότητα προσαρμογής συνεχίζεται με την πλήρως εργονομική βάση, προσφέροντας ρύθμιση ύψους 110 χιλ. εκτός από την κλίση και την περιστροφή. Το ενσύρματο χειριστήριο QuickSwitch που περιλαμβάνεται στη συσκευασία προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες Game Modes της AOC (για FPS, Racing ή RTS, και τρεις προεπιλογές με δυνατότητα προσαρμογής) χωρίς να τρέχει με το OSD, χρησιμοποιώντας το joystick 5 επιλογών στο κάτω μέρος της οθόνης. Η λαβή μεταφοράς και η διαχείριση καλωδίων, ενσωματωμένες στο σχεδιασμό της βάσης,  επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά και τη δημιουργία ενός καθαρότερου γραφείου χωρίς ορατή ακαταστασία. 

Άνεση στο gaming 

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία AOC Shadow Control της AG272FCX6, οι gamers μπορούν να φωτίσουν τις σκοτεινές περιοχές για να δουν καλύτερα τις λεπτομέρειες χωρίς να επηρεάζουν την υπόλοιπη εικόνα, ή να σκουρύνουν φωτεινές περιοχές. Επίσης, για να επιτρέπεται στους gamers να παίζουν άνετα για πολλές ώρες, η τεχνολογία AOC Flicker-Free εξαλείφει το τρεμόπαιγμα και η λειτουργία Low Blue Light μειώνει το μπλε φως, περιορίζοντας την κόπωση των ματιών. Οι δύο θύρες HDMI, η μία θύρα DisplayPort και η μία θύρα VGA της AG272FCX6, καθώς και οι δύο θύρες USB 3.0 επιτρέπουν τη σύνδεση πολλών πηγών. Ο ήχος μπορεί είτε να μεταδίδεται μέσω των στερεοφωνικών ηχείων της AG272FCX6 (2 x 3W) ή να κατευθύνεται μέσω της θύρας γραμμών/ ακουστικών στο πίσω μέρος.

Η οθόνη AGON AG272FCX6 της AOC θα είναι διαθέσιμη τον Απρίλιο 2019 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα 349 €.