Η τεχνολογία «κυλάει» στο αίμα μας. Στην Alliance For Digital Employabilityβασικό κομμάτι του έργου μας είναι η επανειδίκευση στον προγραμματισμό και τις ψηφιακές δεξιότητες με στόχο να βοηθήσουμε τους νέους να είναι στο κέντρο των τάσεων και των εξελίξεων.

Τον ίδιο στόχο δηλαδή που έχει και το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, η οποία γίνεται μια φορά ετησίως.

Στο περσινό Πανόραμα παρευρέθησαν 5500 σύνεδροι, ενώ εμφανίστηκαν 214 εισηγητές! Στο φετινό 9ο λοιπόν Πανόραμα Επιχειρηματικότητας (29-31 Μαρτίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών) θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 90 πάνελ, workshop, «Meet the executive», παρουσιάσεις στο foyer, με τη συμμετοχή περίπου 200 πολύ αξιόλογων ομιλητών. Επίσης κατά τη διάρκειά του θα πραγματοποιηθούν εγγραφές για τα «Business Days».

Ειδικά φέτος που τιμώμενος κλάδος στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας είναι η Πληροφορική και οι Νέες Τεχνολογίες, δε θα μπορούσαμε να λείπει η AFDEmp, που έχει συνδέσει τις δράσεις της με τον Προγραμματισμό και την αναβάθμιση των δεξιοτήτων των νέων και ανέργων. Για αυτό και θα βρίσκεται όλες τις ώρες στο event με δικό της περίπτερο. Ελάτε να μας μιλήσετε από κοντά και μπείτε στην κλήρωση για μια υποτροφία που καλύπτει το 100% του κόστους των Coding Bootcamps! Επιπλέον, την Παρασκευή, η διευθύντρια και ιδρυτικό μέλος της AFDEmp, Ελένη Νικολαΐδου, θα μιλήσει σε Workshop (17.30-18.30) σχετικό με τον προγραμματισμό, στο οποίο παλαιότεροι απόφοιτοι του Coding Bootcamp θα μοιραστούν την εμπειρία τους. Αντίστοιχα, το Σάββατο (16.45-18.15) θα συμμετάσχει σε πάνελ ομιλητών με θέμα το upskilling και το reskilling, στην αίθουσα Σκαλκώτα, του Μεγάρου Μουσικής.

Για αυτό σημείωσέ το στο ημερολόγιό σου κι έλα να μας γνωρίσεις από κοντά. Μη διστάσεις να έρθεις με όλες σου τις απορίες για τα Coding Bootcamps και το πώς πετυχαίνουμε να έχουμε 97% ποσοστό απασχολησιμότητας στους αποφοίτους μας. Κι επιπλέον, έλα για να ενημερωθείς για τις τάσεις και ευκαιρίες σε 21 κλάδους/τομείς (Πληροφορική, Tech, Βιομηχανία τροφίμων, Ναυτιλία, Digital Marketing κ.α.), μέσα από 80+ δράσεις που αφορούν τον προγραμματισμό, την τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική, το blockchain, τα data analytics κ.α.