Με τον εξαιρετικά τιμητικό τίτλο, ως “Brand Ambassador of the Year 2018” βραβεύτηκε η Cosmos Business Systems στο φετινό Annual Partner Event της DELL EMC., για τους συνεργάτες σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 21 Μαρτίου 2019, στο Σαρόγλειο Μέγαρο.

       Η βράβευση αυτή, αποτελεί  την αναγνώριση της προσήλωσης της Cosmos Business Systems, με στόχο την ενίσχυση του brand αλλά και των πωλήσεων της DELL EMC., καθώς και την αναγνώριση των προωθητικών ενεργειών που έγιναν για την παρουσίαση των καινοτόμων και εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων που βασίζονται σε τεχνολογίες της Dell EMC.

    Μετά την παραλαβή του βραβείου, η COO της Cosmos Business Systems, κ. Κάτια Φύτρου μεταξύ άλλων,  δήλωσε:  «Η συνεχόμενη προσήλωση μας στην προβολή της σχέσης μας με έναν από τους στρατηγικούς  μας συνεργάτες οπως η Dell EMC απέδωσε καρπούς τόσο σε επικοινωνιακό όσο και σε εμπορικό επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Dell EMC για να πετύχουμε ακόμη καλύτερα αποτέλεσματα».