Η Dell EMC διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης των συνεργατών της για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Σαρόγλειο Μέγαρο. Τα βραβεία εκφράζουν την αναγνώριση και εκτίμηση της εταιρείας προς τους συνεργάτες της, οι οποίοι παρέχουν καινοτομικές λύσεις και υπηρεσίες που βασίζονται στα προϊόντα και την υψηλή τεχνογνωσία της Dell EMC.

Για μια ακόμα χρονιά, στην εκδήλωση αναδείχθηκε η σταθερή δέσμευση της Dell EMC προς το κανάλι των συνεργατών της και η σπουδαιότητά του για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην αγορά.

“Κάθε συνάντηση και ευκαιρία επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας, ενισχύει την πεποίθησή μας ότι η Dell EMC αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, στους κόλπους της οποίας όλοι μαζί δρούμε συνεργατικά για την επίτευξη κοινών στόχων και οραμάτων”, δήλωσε η κ. Μαρία Οικονομίδου, Γενική Διευθύντρια της Dell EMC για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα που και φέτος η εταιρεία αναγνωρίζει τις προσπάθειες και το εξαιρετικά σπουδαίο έργο των τοπικών μας συνεργατών, και είμαι σίγουρη ότι με την αναβάθμιση του Προγράμματος Συνεργατών προσφέρονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη και κερδοφορία.

Η διαρκής ανάπτυξη και εμβάθυνση της σχέσης με τους συνεργάτες μας αντικατοπτρίζεται στον εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης εσόδων της εταιρείας της τάξεως του 33% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο τοπικός οργανισμός της Dell EMC στελεχώνεται και αναπτύσσεται ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, και να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση των προτιμήσεών τους, όχι μόνο ως προμηθευτής αλλά και ως πηγή τεχνογνωσίας σε ένα ταχύτατα εξελισσόμενο τεχνολογικό τοπίο” προσέθεσε η κ. Οικονομίδου.