H ATCOM, μετά την υλοποίηση έργων στο πρόγραμμα e-services, προσφέρει στο χώρο του Τουρισμού ολοκληρωμένη λύση για την «Ενίσχυση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων για τη Δημιουργία Διαδικτυακών Τόπων Προβολής και Συστημάτων Ηλεκτρονικών Κρατήσεων».


AtcomΜε συσσωρευμένη εμπειρία από την υλοποίηση αντίστοιχων έργων για πολλές ξενοδοχειακές μονάδες, περιλαμβανομένων και μερικών εκ των μεγαλυτέρων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, η ATCOM διαθέτει μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς, παρέχοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στο επιδοτούμενο πρόγραμμα digi-lodge (http://www.atcom.gr/en/programs/digi-lodge/). Προσφέρει στους δικαιούχους του προγράμματος μια έτοιμη και ποιοτική λύση για τη δημιουργία της Διαδικτυακής τους παρουσίας, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη τους από την επιδότηση.


Η ολοκλήρωση της λύσης είναι αποτέλεσμα της διασύνδεσης των προϊόντων της με το Front Office ξενοδοχειακό προϊόν InVisio της εταιρείας Infomind, το οποίο θεωρείται από τα πλέον πλήρη και αξιόπιστα αντίστοιχα προϊόντα της Ελληνικής αγοράς, με πολλές επιτυχημένες εγκαταστάσεις.


Η ολοκληρωμένη λύση της ATCOM συμπεριλαμβάνει:
– Την κατασκευή πολυγλωσσικής ιστοσελίδας (website) με μοντέρνο εικαστικό σχεδιασμό (web design) και εύκολο τρόπο πλοήγησης, με τη χρήση του προϊόντος Διαχείρισης Περιεχομένου NetvolutionTM, το οποίο διαθέτει περισσότερες από 1.000 εγκαταστάσεις στην Ελληνική Αγορά.
– Πλήρες σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων δωματίων (on-line booking)
– Εφαρμογής διαχείρισης εκδηλώσεων, με δυνατότητα on-line reservation
– Το ξενοδοχειακό λογισμικό InVisio για υπηρεσίες Front office
– Oλοκληρωμένες υπηρεσίες ηλεκτρονικής προώθησης-προβολής
– Προαιρετική προμήθεια εξοπλισμού, σε συνεργασία με το πανελλήνιο δίκτυο μεταπωλητών της εταιρείας Dionic
– Η λύση ολοκληρώνεται με την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας (hosting), προμήθεια και εγκατάσταση πιστοποιητικού ηλεκτρονικών συναλλαγών (SSL Certificate), εκπαίδευση και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης.