Το techpress.gr θα βρίσκεται στο Παρίσι για να σας μεταφέρει το κλίμα από τα αποκαλυπτήρια της νέας πολυαναμενόμενης P30 σειράς της Huawei.

Όταν κυκλοφόρησε το P10 πίσω στο 2017, τα εντυπωσιακά πορτρέτα που εξασφάλιζε η dual camera στην πλάτη του προκάλεσαν αίσθηση στη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση, απέδειξε περίτρανα ένα χρόνο μετά η σειρά P20, με το επόμενο flagship της Huawei, το P20 Pro να αποσπά παγκοσμίως διθυραμβικές κριτικές χάρη στην τριπλή κύρια κάμερα και την εκτεταμένη αξιοποίηση των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης του chipset Kirin 970. H πρώτη θέση στην κατάταξη του ανεξάρτητου φορέα δοκιμών DxOMark εξασφαλίστηκε αυτοστιγμεί, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Αξίζει να σημειωθεί πως σχεδόν ένα χρόνο μετά, το σκορ του Huawei P20 Pro στη συγκεκριμένη κατάταξη (109 βαθμοί), εξακολουθεί να παραμένει αξεπέραστο, μοιραζόμενο την ίδια βαθμολογία με το ομόσταβλο Huawei Mate 20 Pro και το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S10 Plus.

Στις 26 Μαρτίου θα βρισκόμαστε στο Παρίσι για να μάθουμε αν η νέα γενιά camera-phones της Huawei θα κατορθώσει να ξεπεράσει τον υψηλό πήχυ που η ίδια έθεσε το 2018. Τι άλλο μπορεί να καταθέσει στο τραπέζι, ποιος είναι ο κρυφός άσσος στο μανίκι της οικογένειας P30; Σύντομα θα μάθουμε, κρίνοντας ωστόσο από την πρόσκληση, όσο μακριά κι αν βρίσκεται το «next big thing» στις κάμερες των smartphones, τα Huawei P30 θα είναι ικανά να… ζουμάρουν για να το φέρουν μπροστά μας!

«RETHINK WHAT‘S POSSIBLE» μας προτείνει η Huawei και μένουν ελάχιστες μέρες μέχρι να μας το αποδείξει… x10!