H Vodafone εγκαινιάζει τα ανανεωμένα συνδυαστικά προγράμματα Vodafone Giga Family που έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας όλων των νοικοκυριών, συνδυάζοντας υπηρεσίες κινητής, σταθερής, Internet και τηλεόρασης.

Αποκλειστικό προνόμιο τους, ο διπλασιασμός των GB στο κινητό όταν συνδυάζεται με σταθερό. Τα μέλη των προγραμμάτων Vodafone Giga Family απολαμβάνουν ξέγνοιαστα τα social media με το Social PASS, μοιράζονται τα GB τους ανάλογα με τις ανάγκες τους και ελέγχουν τη χρήση τους, μέσω του My Vodafone App. Επιπλέον, ζουν την απόλυτη εμπειρία Internet και ψυχαγωγίας με τις υψηλές ταχύτητες Fiber και το κορυφαίο περιεχόμενο του Vodafone TV, εντός και εκτός σπιτιού.

 Συγκεκριμένα, τα προγράμματα είναι: 

  • Vodafone Giga Family Start

Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 500’ ομιλίας, 500 SMS προς όλους, το Social PASS για κάθε μέλος καθώς και 1,2GB x 2 (2,4GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με  απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά). 

  • Vodafone Giga Family Plus

Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με 1500’ ομιλίας, 1500 SMS προς όλους, το Social PASS για κάθε μέλος καθώς και 3GB x 2 (6GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά). 

  • Vodafone Giga Family Max

Περιλαμβάνει δύο συνδέσεις κινητής με απεριόριστα λεπτά ομιλίας, 3000 SMS προς όλους, τα Social & Video PASS για κάθε μέλος καθώς και 6GB x 2 (12GB) για να τα μοιράζονται μεταξύ τους. Ακόμη, περιλαμβάνει μία σύνδεση σταθερής με απεριόριστα αστικά και υπεραστικά, 360’ προς κινητά και διεθνή σταθερά και το Vodafone TV Entertainment για 2 συσκευές (tablet ή κινητά). 

O εμπορικός διευθυντής της Vodafone Ελλάδας, κ. Γεωργόπουλος Άρης δήλωσε: «Ζούμε σε έναν κόσμο όπου θέλουμε να είμαστε συνέχεια συνδεμένοι με αυτούς, για τους οποίους νοιαζόμαστε πιο πολύ. Όπου θέλουμε να βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία, να ζούμε έντονες στιγμές και εμπειρίες ψυχαγωγίας και να αφιερώνουμε ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά μας. Αυτή η ανάγκη μας εμπνέει και μας κινητοποιεί στη Vodafone, ώστε να αξιοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να προσφέρουμε ολοκληρωμένες ενιαίες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας στις οικογένειες και σε όλους τους πελάτες μας, που μας έχουν εμπιστευτεί» 

Όλα τα προγράμματα Vodafone Giga Family προσφέρουν με ελάχιστη επιπλέον μηνιαία χρέωση τη δυνατότητα κατανάλωσης των ενσωματωμένων λεπτών ομιλίας και για κλήσεις προς κινητά και σταθερά της ΕΕ. Ακόμη, μπορούν να συνδυαστούν και με καρτοκινητά Vodafone ώστε κάθε καρτοκινητό να απολαμβάνει επιπλέον 500MB και 1.000 ενδοοικογενειακά λεπτά ομιλίας. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.vodafone.gr/nea-programmata-vodafone-red/