Για 2 μόνο ημέρες, 15 και 16 Μαρτίου αποκλειστικά τα μέλη του Media Markt Club θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα «Club Days» με επιπλέον φθηνότερες τιμές σε όλα τα προϊόντα!.

Με την επίσκεψη τους σε ένα από τα 12 καταστήματα της αλυσίδας Media Markt και στο mediamarkt.gr, θα  βρούν τα αγαπημένα τους προϊόντα σε τιμές με επιπλέον μείωση από τις υπάρχουσες προσφορές.

Ανάλογα με την κατηγορία προϊόντος που θα επιλέξουν να αγοράσουν, θα κερδίσουν και το αντίστοιχο επιπλέον ποσοστό μείωσης της τιμής. Ενδεικτικά, 15% φθηνότερα θα μπορεί κανείς να πάρει μικροσυσκευές, αφυγραντήρες, κλιματιστικά κλπ, 10% φθηνότερα τηλεοράσεις, πλυντήρια, ψυγεία κλπ, 5% φθηνότερα smartphone, υπολογιστές κλπ. Για τους επισκέπτες που θα επιλέξουν  ένα από τα 12 καταστήματα Media Markt αρκεί να δείξουν την κάρτα μέλους και θα παραλάβουν καρτέλα με τρία αυτοκόλλητα 5%, 10%, 15% άμεσο όφελος. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κολλήσουν  τα ποσοστά των εκπτώσεων των αντίστοιχων κατηγοριών  ακόμα και εάν είναι ήδη σε προσφορά και να δώσουν  στο ταμείο τις συσκευές μαζί με την κάρτα τους και έτσι θα πάρουν τη συσκευή τους με την αντίστοιχη μείωση τιμής.

Οι φίλοι της Media Markt που θα επιλέξουν να κάνουν αγορά online, απλά θα χρειαστεί να κάνουν  log in με τα στοιχεία τους ως μέλος του Media Markt Club, να διαλέξουν τα προϊόντα που θέλουν και να τα βάλουν στο καλάθι  , όπου εμφανίζετα η νέα χαμηλότερη τιμή αυτόματα. 

Επίσης κάθε απόδειξη με την κάρτα του Club είναι και 1 συμμετοχή στην κλήρωση για το δώρο του μήνα. Τον μήνα Μάρτιο ένα τυχερό μέλος του Club θα κερδίσει δώρα ROWENTA αξίας 528€: Αφυγραντήρας 16lt  και 2 σε 1 Hot & Cool.

Και για όσους δεν είναι ακόμα μέλη, προλαβαίνουν ακόμα να γίνουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της αλυσίδας Media Markt ή στο mediamarkt.gr ώστε να επωφεληθούν από τις προσφορές των Club Days, αλλά και να απολαύσουν τα μόνιμα προνόμια που προσφέρει η εγγραφή. Τα μέλη του Media Markt Club λαμβάνουν δώρο με κάθε εγγραφή, συμμετέχουν σε μηνιαία κλήρωση όπου ένα τυχερός κερδίζει ένα μοναδικό δώρο, κερδίζουν δώρα όσο αυξάνονται οι αγορές τους, και επιπλέον έχουν 28 μέρες προθεσμία για επιστροφή προϊόντων (διπλάσιο από το κανονικό!). Τέλος, όλες οι αγορές και αποδείξεις των μελών καταγράφονται στο λογαριασμό τους ώστε οι αλλαγές, επιστροφές και χρήσεις της εγγύησης να γίνονται απλά με τη κάρτα μέλους τους, δίνοντας τέλος στα περιττά χαρτιά.