Tα νέα Samsung Galaxy S10 είναι άμεσα διαθέσιμα στον Κωτσόβολο σε έως 36 άτοκες δόσεις και οι τόκοι χάρισμα με το Πλάνο Δόσεων.   

Το Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy S10e επαναπροσδιορίζει το στιλ της σειράς Galaxy S, δημιουργώντας νέα πρότυπα. Η εκτεταμένη οθόνη Infinity-O δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία ενιαίου σχεδιασμού από άκρη σε άκρη χωρίς notch, χωρίς πλαίσια. Επιπλέον, τα λαμπερά χρώματα έρχονται από το μέλλον και προσδίδουν μια φρέσκια αίσθηση. 

Μια εντυπωσιακή μίξη από υλικά του μέλλοντος και καινοτόμα χρώματα. Το Galaxy S10+ ως ναυαρχίδα της σειράς διαθέτει συμμετρική οθόνη με κυρτές άκρες ενώ το γυαλί στην πίσω όψη εκφράζει ένα γεμάτο εύρος λεπτών, ιριδιζόντων χρωμάτων που ταιριάζουν με το μεταλλικό τους πλαίσιο. Το Galaxy S10+ θέτει νέα πρότυπα για τα μελλοντικά smartphones.

Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες εδώ και συνδυάστε τη συσκευή της επιλογής σας με το κατάλληλο αξεσουάρ. Τα Galaxy Buds έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια πραγματική εμπειρία μακριά από την οθόνη, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται εν κινήσει. Ενώ παράλληλα, οι γνήσιες θήκες προσφέρουν την προστασία από τις φθορές, προστατεύουν το τηλέφωνο από τις πτώσεις και τους κραδασμούς. Διαθέτουν άνετο κράτημα, με το πιο λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό. Για παράδειγμα, η θήκη Clear View προσφέρει εύχρηστες λειτουργίες, όπως το η απάντηση σε κλήσεις, οι λήψη ειδοποιήσεων μηνυμάτων και η ρύθμιση της μουσικής, χωρίς να πρέπει να ανοίξει το κάλυμμα. 

Μπορείτε να προχωρήσετε άμεσα στην αγορά σας σε ένα από τα 94 καταστήματα του δικτύου Κωτσόβολος, στο www.kotsovolos.gr ή τηλεφωνώντας στο 210 2899 999.