Το Meizu M8 διαθέτει σχεδιασμό πλήρους οθόνης 5.7″ 18:9. Αναπαράγοντας πιστά τα χρώματα, δίνοντας ζωή σε κάθε φωτογραφία. 

Η φωτεινότητα των 450 nits κάνει εύκολη τη χρήση, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, το Meizu M8 διαθέτει καμπυλωτές άκρες στην οθόνη του.
Οι 4 γωνίες κλίσης και το κυρτό γυαλί 2.5D προσθέτουν στη δυναμικότητα της συσκευής. Σύροντας το δάκτυλο σας στην οθόνη, μπορείτε να απολαύσετε μια εμπειρία πλήρους οθόνης.

Μεταλλικό σώμα,
επαναστατική τεχνολογία για την κεραία

Το Meizu M8 έχει πλήρως μεταλλική κατασκευή. Η εξελιγμένη μέθοδος χρωματισμού προσφέρει τις αποχρώσεις glory dark, elegant gold, stone blue και mist purple. Η συμμετρική κεραία στο πίσω μέρος του Meizu M8 ενισχύει τον high-end χαρακτήρα του. Η λεία καμπύλη στην πλάτη του και το βάρος των 159g δίνουν μία μοναδική αίσθηση στο χέρι.

Επεξεργαστής 2.0 GHz
με 8 πυρήνες

Ο επεξεργαστής του Meizu M8 αποτελείται από 4 πυρήνες υψηλής απόδοσης 2.0 GHz και 4 πυρήνες χαμηλής κατανάλωσης 1.5 GHz. Μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο σε καθημερινή χρήση όσο και σε gaming. Ο επεξεργαστής γραφικών IMG GE8320 GPU με έως 520 MHz υποστηρίζεται από 4 GB RAM, έτσι ώστε τα παιχνίδια να τρέχουν πιο ομαλά και το σύστημα να αποκρίνεται ταχύτερα.

Μεγάλη χωρητικότητα, μεγαλύτερη μπαταρία

Το Meizu M8 διαθέτει μπαταριά 3100 mA. Οι βελτιώσεις διαχείρισης ενέργειας του Flyme 7 επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ακόμη περισσότερο.

Τέλειο εφέ πορτρέτου με τη διπλή πίσω κάμερα

Ο συνδυασμός διπλής κάμερας 12 MP + 5 MP στο πίσω μέρος δημιουργεί μαγικά εφέ για πορτρέτα. Ο φακός 6 στοιχείων με διάφραγμα ƒ/2.2 σαν επιτρέπουν να βγάζετε καταπληκτικές φωτογραφίες, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό.

Μπροστινή κάμερα 5 MP με AI beautification

Η μπροστινή κάμερα 5 MP διαθέτει διάφραγμα ƒ/1.9. Σε συνδυασμό με τον αλγόριθμό ArcSoft AI beautification, δίνει φυσικότερα χρώματα και ζωντάνια στις selfies φωτογραφίες σας.

Full-screen gestures
για μεγαλύτερη διαδραστικότητα

Τα νέα full-screen gestures είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας μας για πιο χρηστική λογική και διαδραστική λειτουργικότητα. Σύροντας προς τα επάνω από κάτω μέρος της οθόνης, επιστρέφετε. Σύροντας πιο αργά, επιστρέφετε στην επιφάνεια εργασίας. Σύροντας αργά και κρατώντας το δάχτυλο στην οθόνη, εισέρχεστε στο multitasking. Μία λειτουργία, τρία αποτελέσματα, για μια τέλεια εμπειρία.