Η Bewise ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2018 από έμπειρα στελέχη στο χώρο της Πληροφορικής. Στη χρηματοδότηση και στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας συμμετέχουν οι Χρήστος Μάγκος και Γιάννης Σαρρής από την εταιρεία Interunity, ενώ CEO της εταιρείας είναι ο Μενέλαος Μακρυγιάννης.

Το προφίλ της εταιρείας συνοψίζεται σε τρείς λέξεις: «ICT services boutique». Παρέχει δηλαδή λύσεις στο φάσμα του ICT, με εμμονή στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην tailor-made λύση για τον πελάτη. Συγκεκριμένα η εταιρεία παρέχει λύσεις σε 5 βασικά πεδία: 

Collaboration | Business Software | Cybersecurity | Cloud & IT Infrastructure | Managed Services

Όραμα της Bewise, είναι πολύ σύντομα να αναγνωριστεί ως η εταιρεία πληροφορικής που παρέχει state-of-the-art λύσεις και απαντά στα επιχειρηματικά προβλήματα. Με κύριο χαρακτηριστικό τη δυνατότητα να χαρτογραφεί με ακρίβεια τις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη, χρησιμοποιεί διεθνώς αναγνωρισμένες μεθοδολογίες με στόχο να σχεδιάζει μοναδικές λύσεις. 

Τι το διαφορετικό έχει από τις άλλες εταιρίες πληροφορικής

Αυτό που κυρίως διαφοροποιεί την Bewise, είναι τα στελέχη. Οι λύσεις και τα προϊόντα στην αγορά της Πληροφορικής είναι συγκεκριμένα για όλους, πελάτες και εταιρείες παροχής υπηρεσιών ICT. Όλοι κάνουν την επιλογή τους από το ίδιο «καλάθι». Η βασική διαφορά μπορεί να γίνει στην αντίληψη των αναγκών του πελάτη, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση. 

Αυτό που έκανε η Bewise, είναι να προσεγγίσει στοχευμένα, τα καλύτερα στελέχη στην αγορά, σε κάθε κατηγορία λύσεων. Πλέον κορυφαίοι μηχανικοί και σύμβουλοι είναι στο δυναμικό της εταιρείας, προσφέροντας στους πελάτες της τεχνογνωσία, εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση.

Στους πρώτους μήνες λειτουργίας η εταιρεία έχει ήδη υλοποιήσει 124 έργα, σε 69 πελάτες και σε κλάδους όπως retail, finance και Shipping. Αυτή την στιγμή παραδίδει τουλάχιστον 15 νέα έργα. Ενδεικτικά ονόματα πελατών είναι οι εταιρείες, Metro AEBE, Olympia Group, Alumil, Γιώτης, ΝΕΑ ΟΔΟΣ, LAPIN HOUSE, Εκδόσεις Ψυχογιός, PUBLIC, Sunlight και ZENIΘ.