LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση του νέου μοντέλου της DrayTek με υποστήριξη 35b VDSL2 Vectoring, Vigor165. 

 Το hardware interface της συσκευής αποτελείται από μία WAN θύρα (RJ-11) και δύο Gigabit Ethernet LAN θύρες και παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης συνδέσεων ADSL2+, VDSL, VDSL2 με Vectoring καθώς και VDSL2 πρωτοκόλλου 35b για ταχύτητες έως 300 Mbps downstream και 100 Mbps upstream. Επίσης, υποστηρίζει έως 5 multiple-PVC καθιστώντας το ιδανικό για triple-play εφαρμογές.

Σε επίπεδο ασφαλείας, διαθέτει ενσωματωμένο SPI firewall και δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων κανόνων port forwarding. Προσφέρει φιλτράρισμα των πακέτων σε Layer 3 επίπεδο αλλά και HTTP φιλτράρισμα περιεχομένου μέσω URL keywords και web features, ενώ επιπλέον διαθέτει μηχανισμό προστασίας από επιθέσεις DoS για αποφυγή traffic flooding του δικτύου.

Όπως τα περισσότερα μοντέλα της DrayTek, είναι διαχειρίσιμο μέσα από τους routers της σειράς Vigor αλλά και της πλατφόρμας κεντρικής διαχείρισης VigorACS  2.

Το μοντέλο Vigor165 της DrayTek είναι άμεσα διαθέσιμο στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.