Η Office Line A.E, ανέλαβε και υλοποίησε επιτυχώς έργο Business Continuity με την αξιοποίηση των εξιδεικευμένων υπηρεσιών Microsoft Azure για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας STAR Channel. Η πιστοποιημένη τεχνογνωσία της Office Line σε τεχνολογίες Microsoft Cloud φροντίζει για την ασφαλή παρουσία του STAR «στην εποχή του Digital Transformation».

Η υλοποίηση του έργου ικανοποίησε τις ανάγκες του STAR σε θέματα: ασφάλειας και επιχειρησιακής συνέχειας, ακολουθώντας με ευελιξία κάθε αυξομείωση της υπολογιστικής ισχύος του οργανισμού λόγω των επιχειρησιακών αναγκών του.

Με την παράδοση του έργου από την Office Line  το STAR Channel πλέον απολαμβάνει:

  • Μείωση επιχειρηματικού και επενδυτικού ρίσκου.
  • Διασφάλιση επιχειρησιακής συνέχειας στις υποστηρικτικές λειτουργίες του οργανισμού. 
  • Διασφάλιση υψηλής διαθεσιμότητας συστημάτων και υποδομών.
  • Συμμόρφωση με τα IT Standards. 

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E ανέφερε: «Αφουγκραζόμαστε τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις πολυδιάστατες δυνατότητες του Cloud. Είμαστε ευτυχείς για την αποδοτική συνεργασία που είχε η εταιρεία μας με τον τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας STAR και που ένας ακόμη στρατηγικός συνεργάτης εμπιστεύτηκε τις υπηρεσίες μας».

Ο κ. Γιάννης Γέμελος IT & AV Manager του τηλεοπτικού σταθμού STAR δήλωσε σχετικά για τη συνεργασία: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την συνεργασία μας με την Office Line, καθώς, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η εταιρεία διασφάλισε την αδιάλειπτη λειτουργία των συστημάτων της. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό που στοχεύει στην βέλτιστη κάλυψη των αυξημένων αναγκών του οργανισμού».