Η τηλεόραση OLED65B8 της LG Electronics (LG) κατέκτησε τη κορυφαία θέση στη λίστα με τις καλύτερες τηλεοράσεις του 2018 (Best TVs of 2018) από τον οργανισμό Consumer Reports. Το Consumer Reports, ένας ανεξάρτητος, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που συνεργάζεται με τους καταναλωτές για την αλήθεια, τη διαφάνεια και την αμεροληψία στην αγορά, κυκλοφόρησε τη λίστα με τις προτεινόμενες τηλεοράσεις, στην οποία η LG OLED65B8′ έλαβε την πρώτη θέση ως η καλύτερη τηλεόραση συνολικά στις τηλεοράσεις άνω των 65 ιντσών.

Οι καταναλωτές ψήφισαν μεταξύ τηλεοράσεων τεχνολογίας LED, που διαθέτουν οπίσθιο φωτισμό, και OLED, που διαθέτουν αυτοφωτιζόμενα pixels. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι τηλεοράσεις OLED της LG ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αυτό προκύπτει από τη βαθμολογία που έλαβαν. Η LG OLED65Β8 αναδείχθηκε ως η κορυφαία τηλεόραση συνολικά. Χάρη στο τέλειο μαύρο της τεχνολογίας OLED, η LG OLED65B8 αποδίδει μια πραγματικά εκπληκτική εικόνα, ενώ χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως τον επεξεργαστή α7 (άλφα 7) και τα πρότυπα Dolby Vision™ και Dolby Atmos®, προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία κινηματογραφικής θέασης.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2018, με την OLED65B8 “παίρνετε εξαιρετική εικόνα υψηλής ανάλυσης, εξαιρετική επίδοση UHD, και πολύ αποδοτικό HDR, κάτι που δεν ισχύει για όλες τις τηλεοράσεις που υποστηρίζουν HDR”. Επίσης αναφέρεται ότι “Όπως σε όλες τις τηλεοράσεις OLED, αυτό το μοντέλο προσφέρει σχεδόν απεριόριστη γωνία θέασης, και ο ήχος είναι επίσης εξαιρετικός (σαν μπόνους, υποστηρίζει Dolby Atmos, που μπορεί να προσφέρει σε ένα soundtrack εφέ τρισδιάστατου ήχου)”.

Με τον ενσωματωμένο έξυπνο επεξεργαστή α7, η LG OLED65B8 προσφέρει βελτιωμένη απόδοση εικόνας, βαθύτερο μαύρο και βελτιωμένα χρώματα, καθώς και λεπτομέρειες στη σκίαση για ακόμα πιο ζωντανές εικόνες σε πιο ευρείες γωνίες θέασης. Με την υποστήριξη του 4K Cinema HDR, ο θεατής βλέπει εικόνες με ζωντανά χρώματα που αγγίζουν την πραγματική ζωή, ενώ το Dolby Vision™ αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, καθώς επεξεργάζεται μεμονωμένα πάνω από 170.000 καρέ σε μια ταινία διάρκειας δύο ωρών. 

Το Dolby Atmos® λαμβάνει με ρεαλιστικό τρόπο την κίνηση κάθε αντικειμένου και αποδίδει ήχο surround 360º. Σε συνδυασμό με το Dolby Vision™, παρέχει μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία, καθώς μεταφέρει τον θεατή σε ένα περιβάλλον με “κινούμενο” ήχο που τον περιβάλλει με τόσο ρεαλισμό που κόβει την ανάσα. Τέλος, η κομψή Cinema Screen σχεδίασή της αποτελεί την ιδανική λύση για απόλυτη εναρμόνιση της τηλεόρασης με την διακόσμηση του σπιτιού.