Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Mobile World Congress 2019 από την GSMA, απονεμήθηκαν γι’ άλλη μια χρονιά τα βραβεία Global Mobile (GLOMO Awards) όπου η Huawei απέσπασε μεταξύ άλλων, δύο από τις σημαντικότερες διακρίσεις. Το βραβείο του Best Smartphone για το HUAWEI Mate 20 Pro και το Best New Connected Mobile Device @ MWC 2019.

Το HUAWEI Mate 20 Pro κατέκτησε τον τίτλο του “Best Smartphone” χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις καινοτομίες της Huawei. Το HUAWEI Mate 20 Pro διαθέτει τον Kirin 980, τον πρώτο παγκοσμίως επεξεργαστή 7nm με mobile AI, κάτι που του εξασφαλίζει κορυφαίες επιδόσεις και μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Υποστηρίζει τη λειτουργία 40W HUAWEI SuperCharge, που αποτελεί την πιο γρήγορη λύση φόρτισης για smartphone που υπάρχει στην αγορά, καθώς και την λειτουργία 15W HUAWEI Wireless Quick Charge. Μια ακόμα καινοτόμα λύση που ενσωματώνει το HUAWEI Mate 20 Pro, είναι το Reverse Wireless Charging που επιτρέπει στους χρήστες να φορτίζουν άλλες συσκευές και ηλεκτρονικά gadgets ασύρματα. Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται το σύστημα τριπλής κάμερας Leica σε μορφή Matrix που αποδίδει άριστα σε υπερ-ευρυγώνιες λήψεις φωτογραφιών με τον ultra wide angle φακό, καθώς και σε λήψεις από μεγάλη απόσταση χάρη στο άριστο zoom του. Το HUAWEI Mate 20 Pro φοράει το λειτουργικό σύστημα EMUI 9.0 της Huawei, που βασίζεται στο Android και είναι εμπνευσμένο από την φύση. Το EMUI 9.0 κάνει πραγματικότητα πλήθος νέων λειτουργιών που δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να αξιοποιήσουν τις συσκευές τους στο έπακρο. 

pastedGraphic.png

Ο Kevin Ho, Πρόεδρος του τμήματος Handset Business της Huawei δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την GSMA για την αναγνώριση που έδειξε στο HUAWEI Mate 20 Pro. Η σειρά HUAWEI Mate 20 κληρονομεί το καινοτόμο DNA της εταιρείας και κυρίως τις  πρωτοποριακές τεχνολογίες που παρέχουν στους καταναλωτές την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Τα μεγάλα ποσοστά πωλήσεων μάς αποδεικνύουν ότι το HUAWEI Mate 20 Pro έχει κερδίσει την αγάπη και την εμπιστοσύνη από τους καταναλωτές σε παγκόσμια κλίμακα. Μέσω της πρωτοποριακής μας τεχνολογίας, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα και εμπειρίες». 

Ο δεύτερος πολύ σημαντικός τίτλος “Best New Connected Mobile Device of Mobile World Congress 2019” (Καλύτερα συνδεδεμένης συσκευής του Mobile World Congress 2019) ανήκει πλέον στο HUAWEI Mate X, στο γρηγορότερο 5G αναδιπλούμενο smartphone που ενσωματώνει εύκαμπτο panel OLED και ανοιγοκλείνει με τον μοναδικό μηχανισμό Falcon Wing Mechanical Hinge. Το HUAWEI Mate X είναι εφοδιασμένο με το απίστευτο chipset Balong 5000 των 7nm και μια μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 4500mAh που είναι ικανή για τη γρηγορότερη φόρτιση του κόσμου 55W HUAWEI SuperCharge. Η συγκεκριμένη διάκριση δίνεται σε προϊόντα που έχουν ανακοινωθεί πολύ πρόσφατα ή αυτά που αναμένονται και τα επιβραβεύει για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την καινοτομίας του μέλλοντος.