H Office Line Α.Ε. έχει το προνόμιο να είναι ένας από τους 300 επιλεγμένους Fast Track Ready συνεργάτες της Microsoft σε όλον τον πλανήτη.

Η τιμητική αυτή διάκριση την κατατάσσει στο κορυφαίο 1% του παγκόσμιου οικοσυστήματος συνεργατών της Microsoft και αποτελεί ακόμα μια σημαντική αναγνώριση της τεχνογνωσίας και της πρωτοποριακής της προσέγγισης σε υπηρεσίες Cloud κατά τη διάρκεια της πολυετούς της παρουσίας ως στρατηγικού συνεργάτη της Microsoft, όπως και του υψηλότατου επιπέδου υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις σε Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το πρόγραμμα Microsoft Fast Track Ready Partner επιτρέπει στους οργανισμούς που θα ενταχθούν, να αξιοποιήσουν τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας Microsoft 365 λαμβάνοντας μοναδικές υπηρεσίες χωρίς επιπρόσθετη επένδυση χρηματοοικονομικών πόρων.

Συγκεκριμένα, η Office Line μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να ενεργοποιήσουν άμεσα τις υπηρεσίες Office 365, EMS (Enterprise Mobility + Security) και Windows 10,  παρέχοντας καθοδήγηση και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα πρώτα βήματα μέχρι και την ένταξη των χρηστών στο νέο περιβάλλον.  Πέραν της αρχικής ενεργοποίησης και ένταξης των χρηστών, μέσα από το πρόγραμμα μεγάλη έμφαση δίνεται στην άμεση κατανόηση του οφέλους και την υιοθέτηση των υπηρεσιών αυτών από τους τελικούς χρήστες, εφαρμόζοντας μεθοδολογίες σχεδιασμένες και δοκιμασμένες από την Microsoft.

Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων, πιστοποιημένων και  εξιδεικευμένων μηχανικών της Office Line και σε συνεργασία και με την υποστήριξη της Microsoft,  κάθε οργανισμός ξεχωριστά πλέον μπορεί να απολαύσει μια μοναδική εμπειρίας χρήσης της πλατφόρμας Microsoft 365.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line A.E δηλώνει: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η Microsoft στηρίζει τις συνεχείς επενδύσεις της Office Line σε νέες τεχνολογίες μέσα από την πολυετή  στρατηγική της συνεργασία και μας εμπιστεύεται μια τόσο υψηλή αναγνώριση όπως αυτή του μοναδικού Fast Track Ready Partner σε Ελλάδα & Κύπρο. Η εταιρία μας έχει στόχο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο και να περάσει το Digital Transformation στο DNA του ελληνικού και όχι μόνο επιχειρείν.»