H Samsung παρουσιάζει μια σειρά από νέες βιντεοκάμερες που προσφέρουν την απόλυτη full-HD εμπειρία, χάρη στις προηγμένες λειτουργίες και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν. Η compact ΗΜΧ-U10 και η σειρά Κ ανεβάζουν τον πήχη της ποιότητας βιντεοσκόπησης.


samsung-k40-blueΗ εξαιρετικά μικρή σε μέγεθος βιντεοκάμερα HMX-U10 πραγματοποιεί full-HD εγγραφή βίντεο και έχει τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 10 ΜP, ενώ το υλικό μπορεί να ανέβει στο YouTube, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Την ίδια στιγμή, οι βιντεοκάμερες SMX-K40, K44, K45 της σειράς Κ εγγράφουν σε standard ευκρίνεια, προσφέροντας όμως ποιότητα που αγγίζει την full-HD ανάλυση, όταν η αναπαραγωγή πραγματοποιηθεί με σύνδεση HDMI.


samsung-hmx-u10-redΗ full HD βιντεοκάμερα HMX-U10, εξαιρετικά απλή στη χρήση και εύκολη στη μεταφορά, προσφέρει full-HD εγγραφή με ανάλυση 1920×1080, ενώ ο αισθητήρας CMOS 1/2.3 ιντσών επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών 10 ΜP, οι οποίες μπορούν να προβληθούν στην LCD οθόνη 2 ιντσών που διαθέτει η κάμερα. Με εργονομικό σχεδιασμό, η βιντεοκάμερα HMX-U10 διαθέτει κλίση σε γωνία επτά μοιρών, διευκολύνοντας ιδιαίτερα το χρήστη στο κράτημα.


Οι βιντεοκάμερες SMX-K40, SMX-K44 και SMX-K45 της σειράς Κ πραγματοποιούν εξαιρετικές εγγραφές standard ευκρίνειας, με ανάλυση 720×480, οι οποίες μπορούν να προβληθούν στη συνέχεια σε μια HDTV και η ποιότητά τους να ισούται σχεδόν με αυτή του HD, χάρη στην τεχνολογία προηγμένου upscaling και στην συνδεσιμότητα HDMI. To εξαιρετικά δυνατό 65x Intelli-Zoom, όπως άλλωστε και το προηγμένο Optical Image Stabilizer, που προσφέρει απόλυτη σταθερότητα λήψης, ενσωματώνονται και στα τρία μοντέλα της σειράς K. Παράλληλα, η SMX-K45 διαθέτει εσωτερική μνήμη 32GB Solid State Drive (SSD), που προσφέρει έως και 20 ώρες και 40 λεπτά χρόνο εγγραφής.


Ακολουθώντας τα βήματα των – επίσης νέων στην αγορά- SMX C10 και SMX C14, η σειρά Κ ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά που της επιτρέπει να διαφοροποιείται σημαντικά από τον ανταγωνισμό, όπως το intelli studio, το ενσωματωμένο ειδικό πρόγραμμα της Samsung για προβολή, επεξεργασία και κοινοποίηση βίντεο. Το πρόγραμμα αυτό μετατρέπει την κάμερα σε…κινητό στούντιο επεξεργασίας ήχου και εικόνας, χωρίς μάλιστα να απαιτείται η εγκατάσταση κάποιου επιπλέον λογισμικού, ενώ απλοποιείται σε μεγάλο βαθμό και το ανέβασμα του υλικού στα δημοφιλή site του Internet, όπως το YouTube, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού. Επίσης, η εφαρμογή animated thumbnail επιτρέπει την απλή και εύκολη ταξινόμηση των βίντεο ως εικονιδιών, ενώ με την επιλογή ενός εικονιδίου, ο χρήστης μπορεί να δεί ένα σύντομο playback αυτών, για την περαιτέρω διευκόλυνσή του.


Τέλος οι SMX-K40, SMX-K44, SMX-K45 της Samsung μπορούν να επαναφορτιστούν και μέσω του προσαρμογέα AC, αλλά και μέσω PC, αφού διαθέτουν θύρα USB.

HMX-U10

SMX-K45

Αισθητήρας Εικόνας

· 1920×1080 / CMOS

· 720×480 / CCD

Φακός

· Fixed Focus

· Schneider-KREUZNACH

· 65x Intelli-Zoom / 52x Optical Zoom

Οθόνη LCD

· Οθόνη LCD 2 ιντσών

· Οθόνη WIDE LCD 2.7 ιντσών

Σταθεροποιητής Εικόνας

·

· Optical Image Stabilization

Εφαρμογή Μνήμης

· Όχι (Συμβατή κάρτα)

· SMX-K45: 32GB SSD

· SMX-K44: 16GB SSD

· SMXK40: Όχι (Συμβατή κάρτα)

Διασύνδεση

· USB 2.0

· USB 2.0

· HDMI

Μοναδικά Χαρακτηριστικά

· 1920×1080 Full-HD Video

· 10MP σε λήψη φωτογραφιών

· Εξαιρετικά μικρό μέγεθος

· Γωνία κρατήματος 7 μοιρών

· Time-Lapse Recording

· Φόρτιση μέσω USB

· Ενσωματωμένο λογισμικό intelli-studio

· H.264 Video Format

· Upload στο YouTube με ένα άγγιγμα

· Αναπαραγωγή με ποιότητα full-HD

· Συνδεσιμότητα HDMI

· 65x Intelli-Zoom / 52x Optical Zoom

· Schneider Optics

· 800×600 Digital Stills
(Interpolation to 1600×1200)

· Time-Lapse Recording

· Φόρτιση μέσω USB

· Ενσωματωμένο λογισμικό intelli-studio

· Σύνδεσιμότητα με YouTube

Χρώματα

Μαύρο, Ασημί, Πράσινο, Κόκκινο

Μαύρο, Ασημί, Μπλε

Διαθεσιμότητα

Σεπτέμβριος 2009

Αύγουστος 2009