Εντυπωσιακά τα digital signage installations της LG Electronics (LG) και του τμήματος LG Business Solutions στη φετινή HORECA 2019, τη μεγάλη διεθνή έκθεση για την τροφοδοσία και τον εξοπλισμό των ξενοδοχείων και των μονάδων μαζικής εστίασης, όπου ο αριθμός των εκθετών έφτασε τους 550.

Το τετραήμερο 8-11 Φεβρουαρίου οι επισκέπτες της έκθεσης θαύμασαν από κοντά τo ασύμμετρης διάταξης LG digital signage installation και τα promotion displays με 86’’ Ultra stretch οθόνες που ήταν εγκατεστημένα στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. 

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι επισκέπτες είδαν από κοντά στο περίπτερο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, το ειδικά διαμορφωμένο ασύμμετρης διάταξης LG digital signage installation, αποτελούμενο από LG επαγγελματικές οθόνες, ξεκινώντας από τις 32 ίντσες και φθάνοντας στις 98 ίντσες. Οι επαγγελματικές οθόνες της LG διαθέτουν κομψό σχεδιασμό, πάνελ IPS τεχνολογίας και υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD, 4 φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD (3.840 x 2.160). Επιπλέον, προσφέρουν αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, με μέγιστη ευκρίνεια και ολοζώντανα χρώματα, ενώ αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματικές εφαρμογές σε εμπορικά καταστήματα, κοινόχρηστους χώρους και αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες της τοποθέτησης, μπορεί να προβάλλεται περιεχόμενο σε μορφή “portrait” ή “landscape”, χωρίς να αλλοιώνεται η ποιότητα της εικόνας. Επίσης, διαθέτουν τεχνολογίες Up-Scaling και Super Resolution για τη μετατροπή περιεχομένου ανάλυσης Full HD σε ανάλυση Ultra HD, δίνοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους επαγγελματίες.

Επιπλέον, οι 86 ιντσών LG Ultra Stretch Digital Signage οθόνες που χρησιμοποιήθηκαν στα promotion displays διαθέτουν πάνελ ανάλυσης UHD stretched (3840X600) και αναπαράγουν περιεχόμενο μαγνητίζοντας τα βλέμματα. Προσφέροντας υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας (700 cd/m² Typ.), με ακόμα πιο ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα που αγγίζουν την τελειότητα, με ratio ανάλυσης 58:9 και λειτουργία Tiling Mode αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων, τόσο σε landscape, όσο και σε portrait πλαίσιο (οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση).