Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει τη διάθεση της νέας σειράς LTE router, Vigor2620L, σχεδιασμένο να καλύψει τις ανάγκες των μικρών επιχειρήσεων και των οικιακών χρηστών. 

 Τα μοντέλα της σειράς αποτελούνται από VDSL2/ADSL2+ modem routers με υποδοχή για τοποθέτηση δύο SIM και σύνδεση μέσω του 3G/4G δικτύου χωρίς να απαιτείται η χρήση 3G/4G USB modem. Υποστηρίζουν 2 ταυτόχρονα VPN tunnels και παρέχουν bandwidth management προσφέροντας per-host bandwidth και session limitation, Layer 3 QoS και VoIP traffic prioritization.  Επιπλέον, πολιτικές φιλτραρίσματος αποτρέπουν τη σπατάλη πόρων bandwidth σε δαπανηρές, από πλευράς κατανάλωσης bandwidth, δικτυακές εφαρμογές.

Σε επίπεδο ασφαλείας, τα μοντέλα της σειράς Vigor2620L διαθέτουν SPI firewall, content filtering και DoS defense για επιπλέον προστασία του τοπικού δικτύου. Επιτρέπουν τη διαχείριση του εισερχόμενου και εξερχόμενου traffic βασιζόμενο σε επιλεγμένες εφαρμογές, URL keywords, DNS keywords και κατηγορίες website, ενώ κανόνες μπορούν να οριστούν για συγκεκριμένες IP διευθύνσεις και να λειτουργήσουν προγραμματισμένα. 

Επιπλέον, το ασύρματο μοντέλο της σειράς, Vigor2620Ln, υποστηρίζει το πρωτόκολλο 802.11n και διαθέτει ενσωματωμένες κεραίες για την ασύρματη σύνδεση των χρηστών.

 

Η σειρά DrayTek Vigor2620L θα είναι εμπορικά διαθέσιμη στο τέλος Φεβρουαρίου μέσα από το δίκτυο συνεργατών της LEXIS. 

Περισσότερες πληροφορίες: email: sales@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350-1.