Η Epson ανακοίνωσε υπερήφανα ότι τέσσερις inkjet εκτυπωτές της και δυο 3LCD βιντεοπροβολείς απέσπασαν iF Design Award 2019 από το iF International Forum Design GmbH, με έδρα το Ανόβερο.

Τα iF Design Awards, τα οποία διοργανώνονται από το 1953, είναι αναγνωρισμένα σε όλο τον κόσμο ως μια από τις πιο σημαντικές διοργανώσεις κύρους που βραβεύουν την υπεροχή καινοτόμων σχεδιασμών βιομηχανικών προϊόντων. Τα προϊόντα αξιολογούνται με βάση ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η πρακτικότητα, η ποιότητα κατασκευής, ο σεβασμός στα περιβαλλοντικά πρότυπα, ο βαθμός της επεξεργασίας και της καινοτομίας, η λειτουργικότητα, η χρηστικότητα, η ασφάλεια, η αισθητική, και ο γενικότερος σχεδιασμός του προϊόντος. Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν ανάμεσα σε περισσότερες από 6.375 συμμετοχές από 52 χώρες και κρίθηκαν από μια κριτική επιτροπή 67 ατόμων που αποτελείται από εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο.

Ο Atsuhiko Matsuno, Γενικός Διευθυντής του τμήματος VP Design της Epson, δήλωσε: «Δώσαμε μεγάλη προσοχή στο σχεδιασμό προϊόντων που δεν θα δείχνουν μόνο εξαιρετικά, αλλά θα προσφέρουν και εντυπωσιακή χρηστικότητα, γι’ αυτό χαίρομαι που τα χαρακτηριστικά αυτά αναγνωρίζονται και ξεχωρίζουν παγκοσμίως. Η Epson δεσμεύεται να σχεδιάζει προϊόντα που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών».

Λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα της Epson που έλαβαν βραβείο iF Design 2019

EV-100/ EV-105 βιντεοπροβολείς

Πρόκειται για έναν βιντεοπροβολέα, ο οποίος ενδείκνυται για φωτισμό ή προβολές video σε προϊόντα ή εκθέματα που βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα και μουσεία. Με σκοπό να αναδείξουμε καλύτερα το προϊόν ή το έκθεμα, εστιάσαμε σε έναν απλό σχεδιασμό που αφομοιώνεται σε οποιοδήποτε περιβάλλον, ενώ για να επιτύχουμε μία ξεκάθαρη φόρμα, αφαιρέσαμε όλες τις οπές και την καλωδίωση, τις οποίες παρατηρούν οι πελάτες, στα πλαϊνά του βιντεοπροβολέα. Τα σημεία εξαερισμού, τα οποία είναι απαραίτητα σε κάθε βιντεοπροβολέα, αφομοιώνονται στο σώμα του, ως σχισμές που ακολουθούν το ίδιο μοτίβο στο μπροστινό και πίσω μέρος του. Ο κυλινδρικός σχεδιασμός του τον κάνει να προσομοιάζει με προβολέα spot και σάς επιτρέπει να τον τοποθετήσετε σε οροφή, χωρίς να παρεμβαίνει στην αισθητική του χώρου.

ET-M1140 ET-M1140/ ET-M1180/ ET-M2140/ ET-M3140/ ET-M3170 inkjet εκτυπωτές

Ένας μονόχρωμος EcoTank inkjet εκτυπωτής υψηλής χωρητικότητας, μεγέθους Α4 που επιτρέπει εκτύπωση μέχρι και 6.000 φύλλων με το περιλαμβανόμενο μελάνι. Ο νέος σχεδιασμός των EcoTank εκτυπωτών, αφήνει μόνο μια σχισμή στο απλό και λιτό εξωτερικό περίβλημα. Μπορείτε διαισθητικά να ελέγξετε τη στάθμη του μελανιού ή ανοίγοντας και κλείνοντας το κάλυμμα του δοχείου. Κάθε φιαλίδιο χρώματος διαθέτει ένα μοναδικό πώμα, ώστε να αποφευχθούν λάθη κατά την αναπλήρωση. Απλά τοποθετείτε το φιαλίδιο και ο εκτυπωτής αναπληρώνει αυτόματα το μελάνι, ενώ στη συνέχεια σταματά, προσφέροντάς σας άνεση και σιγουριά. Σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος, σάς επιτρέπει να πραγματοποιείται εύκολα μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων, ενώ μειώνει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και τη σπατάλη πόρων, υποστηρίζοντας την καθημερινή χρήση στην εργασία σας.

ET-2710/ ET-4700/ L1110/ L3100/ L3110/ L3150/ L5190 inkjet εκτυπωτές

Ένας έγχρωμος EcoTank inkjet εκτυπωτής υψηλής χωρητικότητας, μεγέθους A4, που σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε εύκολα μεγάλη γκάμα εκτυπώσεων, με χαμηλό κόστος. Επικεντρωθήκαμε στη λειτουργικότητα του προϊόντος για να εξαλείψουμε την ταλαιπωρία και τις ανησυχίες για μουτζουρώματα, κατά την αναπλήρωση μελανιού. Δεν βελτιώσαμε μόνο την πρόσβαση από το μπροστινό μέρος και την ευκολία στο πως βλέπουμε την στάθμη του μελανιού, αλλά χρησιμοποιήσαμε, επίσης, ένα μοναδικό σχήμα για το πώμα κάθε φιαλίδιου χρώματος, για να αποφύγουμε τα λάθη κατά τη διάρκεια της αναπλήρωσης, προσφέροντας άνεση και σιγουριά. Το σχήμα που προεξέχει σηματοδοτεί την απόδοση υψηλής χωρητικότητας του EcoTank, και ο απλός, στρογγυλός σχεδιασμός που τον περιβάλλει δίνει μία προσιτή και οικεία αίσθηση.

SC-T5150/ SC-T5150N/ SC-T3150/ SC-T3150N/ SC-T3100/ SC-T3100N/ SC-T5100/ SC-T5100N inkjet εκτυπωτές

Έγχρωμος εκτυπωτής μεγάλου φορμά (LFP) από τους μικρότερους στον κόσμο για χρήση σε χώρους γραφείων, αρχιτεκτονικά στούντιο, σχολεία και καταστήματα λιανικής πώλησης. Οι εκτυπωτές LFP χρησιμοποιούνται παραδοσιακά για ειδικές εφαρμογές, αλλά με λογισμικό χρήστη (UI: user interface) όμοιο με επαγγελματικούς εκτυπωτές και με απλή και λιτή εμφάνιση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο. Σχεδιάσαμε εκτυπωτές που διευκολύνουν τους καταναλωτές να προχωρήσουν στην αγορά του πρώτου τους LFP. Ειδικότερα για τα σχολεία, δώσαμε προτεραιότητα στην ασφάλεια, μειώνοντας τη διάσταση στη θύρα εξόδου σε δέκα χιλιοστά, ώστε τα παιδιά να μην μπορούν να τοποθετήσουν τα δάχτυλά τους στο εσωτερικό. Η μεγάλη οθόνη αφής και το κουμπί, σάς δίνουν τη δυνατότητα να δείτε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά και να δώσετε οδηγίες για εύκολη χρήση.

SC-T5450/ SC-T3450/ SC-T3450N/ SC-T3400/ SC-T3400N/ SC-T5400 inkjet εκτυπωτές

Εκτυπωτής LFP, μεγάλης ταχύτητας και υψηλής ανάλυσης για εκτύπωση σχεδίων σε εταιρείες και αρχιτεκτονικά γραφεία ή για εκτύπωση PoP στα καταστήματα λιανικής πώλησης. Επανασχεδιάσαμε το συγκεκριμένο LFP, που χρησιμοποιείται παραδοσιακά για ειδικές εφαρμογές, αλλά με UI όμοιο με αυτό επαγγελματικών εκτυπωτών και με απλή και λιτή εμφάνιση που ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Παρέχει «έξυπνη λειτουργία» και συμβάλλει στη διατήρηση μίνιμαλ ατμόσφαιρας στο γραφείο. Η μεγάλη οθόνη αφής, οι προειδοποιητικές λυχνίες LED και το κουμπί, σάς επιτρέπουν να βλέπετε την κατάσταση του εκτυπωτή με μια ματιά και να παρέχετε οδηγίες για εύκολη χρήση. Προσπαθήσαμε, επίσης, να μειώσουμε το χρόνο συναρμολόγησης του προϊόντος, αναπτύσσοντας νέα στηρίγματα που τοποθετούνται με τρία βήματα.

EB-L610U/ EB-L615U βιντεοπροβολείς

Ένας βιντεοπροβολέας που εγκαθίσταται σε αίθουσες διδασκαλίας και διάλεξης ή σε αίθουσες συναντήσεων και παρουσιάσεων. Μια νέα πηγή laser φωτός επιτρέπει ένα πολύ συμπαγές μέγεθος, ενώ επιτυγχάνει προβολή έως και 6.000 lm και εξαλείφει την ανάγκη για συντήρηση. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αποτελείται από κατακόρυφα και οριζόντια στοιχεία, προκειμένου να ενσωματώνεται ομαλά στο χώρο, ενώ τα σημεία εξαερισμού φέρουν σχήμα περσίδας για να καλύψουν τα θορυβώδη εσωτερικά μέρη. Η έμφαση στη λεπτότητα και οι στρογγυλεμένες γωνίες αποδίδουν μια απλή και λιτή αίσθηση, όταν κοιτάτε το προϊόν από οποιαδήποτε γωνία, επιτρέποντάς σας να το εγκαταστήσετε εύκολα σε επιφάνειες εργασίας ή οροφές.

Σημειώστε ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Epson ποικίλλουν ανά περιοχή. Ανατρέξτε σε τοπικά σημείο πώλησης της εταιρείας για λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας.