Την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου αρχίζει η διάθεση του νέου Huawei Y7 2019, του νέου κορυφαίου μοντέλου της σειράς Y από την Huawei. Φτιαγμένη να ωθήσει τη νέα γενιά να ανακαλύψει τα όριά της, η νέα σειρά Y της HUAWEI συνδυάζει ποιοτική τεχνολογία και εκλεπτυσμένο design σε μια πραγματικά προσιτή τιμή.

Το νέο HUAWEI Y7 2019 διαθέτει οθόνη Dewdrop 6.26 ιντσών, κάμερα 13MP με AI με ανοικτό διάφραγμα f/1.8, μπαταρία που αντέχει 2 ημέρες και τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 450.

Το HUAWEI Y7 δημιουργήθηκε για τους νέους που απολαμβάνουν την μαγεία που τους προσφέρει ο κόσμος των κοινωνικών δικτύων. Ειδικά τώρα που οι πλατφόρμες των βίντεο παίρνουν φωτιά, η οθόνη HUAWEI Dewdrop σου χαρίζει μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης χάρη στην κορυφαία αναλογία της προς το σώμα που είναι στο 86.7%. Το notch σε σχήμα σταγόνας φιλοξενεί την εμπρός κάμερα των 8MP. Δεν έχει μέχρι τώρα ξαναγίνει! Είναι η μικρότερη εγκοπή της Huawei η οποία, τοποθετημένη στο κέντρο της συσκευής, αναδεικνύει την αισθητική και την συμμετρία του σχεδόν full screen σχεδιασμού.

Μην το ψάχνεις πολύ! Αυτή είναι η σωστή επιλογή αφού η σειρά Y7 της HUAWEI σχεδιάστηκε για να σου προσφέρει την καλύτερη smartphone φωτογραφική εμπειρία στην κατηγορία της. Στην πίσω όψη, βρίσκεται το σύστημα των AI καμερών με τα 13+2MP που περικλείεται σε μια ανθεκτική πλάτη, κεραμικού τύπου με μεταλλικό σκελετό. Η κύρια κάμερα των 13MP διαθέτει ανοικτό διάφραγμα f/1.8 με 16 εικονικά f-stops (αναλογεί σε f/1.8-6) για να μπορεί να παρέχει καλύτερο έλεγχο στο εφέ του βάθους πεδίου. Αυτό σου δίνει την δυνατότητα να τραβάς και πορτραίτα που θα ξεχωρίζουν από το υπόβαθρο αλλά και τοπία με εστίαση παντού με τρομερή ποιότητα. Και όχι μόνο αυτά! Το  νέο HUAWEI Y7 2019 υποστηρίζει τη λειτουργία Master AI και έτσι το smartphone μπορεί και  αναγνωρίζει 22 κατηγορίες θεμάτων και σκηνών.

Και αν το προηγούμενο μοντέλο ξεχώριζε για την σύλληψη του φωτός, τώρα η βελτιωμένη κάμερα του HUAWEI Y7 2019 συλλαμβάνει 50% περισσότερο φως. Οι φωτογραφίες όμως δεν είναι «χόμπι» μόνο της μέρας. Για να τραβάς λοιπόν φωτογραφίες που θα είναι καθαρές, φωτεινές και γεμάτες λεπτομέρεια και τη νύχτα, το HUAWEI Y7 2019 είναι η λύση. Και αυτό γιατί στη λειτουργία Νύχτας συνδυάζει 4 διαδοχικές φωτογραφίες τραβηγμένες σε υψηλή ταχύτητα. Με παρόμοιο τρόπο το HDR, συνδυάζει τρεις φωτογραφίες τραβηγμένες με διαφορετική έκθεση για να δημιουργήσει την τελική εικόνα με πολύ καλύτερο δυναμικό εύρος. Και για να ζήσεις το HDR στα άκρα των δυνατοτήτων του δοκίμασε να φωτογραφίσεις θέματα με έντονο οπίσθιο φωτισμό. Ο συνδυασμός των ψηφιακών εικόνων επιτρέπει στην κάμερα να αναδεικνύει τις λεπτομέρειες που βρίσκονται στα σκοτεινότερα σημεία του κάδρου.

Το HUAWEI Y7 2019  έρχεται με το EMUI 8.2, το λειτουργικό της Huawei που βασίζεται στο τελευταίο Android Oreo. Παράλληλα με τις βελτιώσεις που τρέχουν στο παρασκήνιο και φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του τηλεφώνου, το EMUI 8.2, διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που σκοπό έχουν την εξοικονόμηση της μπαταρίας και θα σε κάνουν να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητού σου χωρίς περιορισμούς. Κι αν αναρωτιέσαι πώς γίνεται αυτό, το EMUI 8.2 διαθέτει το Battery Saving Mode που απενεργοποιεί συγκεκριμένες διεργασίες του smartphone και έτσι αυξάνει την απόδοση της μπαταρίας. Όλα αυτά, μαζί με την μεγάλη χωρητικότητα των 4000mAh, σου επιτρέπουν να έχεις αυτονομία για δύο ολόκληρες μέρες.

Στην καρδιά του HUAWEI Y7 2019 , χτυπάει το οκταπύρηνο SoC Qualcomm Snapdragon 450. Ένα σύστημα χτισμένο στα 14nm που διαθέτει 8 επεξεργαστές ARM Cortex-A53 υψηλής απόδοσης, χρονισμένους στα 1.8GHz ώστε να παρέχουν δυνατές επιδόσεις και εξαιρετική απόδοση μπαταρίας. Και αν είσαι «gamer με την βούλα» τόλμησέ το! Τα γραφικά της Adreno 506 GPU με την υποστήριξη της πλατφόρμας Vulkan παρέχουν μια φανταστική και απροβλημάτιστη εμπειρία με τους νέους τίτλους mobile gaming. Το HUAWEI Y7 2019 υποστηρίζει επίσης επεκτάσιμο χώρο (έως 512GB) μέσω της θύρας microSD.

Συντονίσου! Το νέο HUAWEI Y7 2019 είναι η συσκευή που θα σε κάνει να πρωταγωνιστήσεις στα social media. Θα είναι διαθέσιμο από τις  19 Φεβρουαρίου σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε καταπληκτική τιμή!