Η Nikon κυκλοφόρησε τον πρώτο φακό της τριάδας φακών για Nikon Z. Ο NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S είναι ένας επαγγελματικός φακός με εξαιρετικά compact κατασκευή, προηγμένα οπτικά στοιχεία και εκτενή στεγανοποίηση.

Είτε τραβάτε φωτογραφίες, είτε video, αυτός ο φακός είναι ένας ιδανικός συνεργάτης που σας χαρίζει κορυφαία αποτελέσματα. Μοναδική ευκρίνεια σε ολόκληρο το κάδρο και απόδοση στα κοντινά πλάνα που υπερβαίνει αυτή οποιουδήποτε φακού 24-70 mm πλήρους κάδρου που διατίθεται στην αγορά. Η αντανάκλαση του φακού αντισταθμίζεται αποτελεσματικά, ενώ η ευρεία μοντούρα Z και το συνεχές στρογγυλεμένο διάφραγμα 9 λεπίδων στα f/2,8 αποδίδουν υπέροχες λάμψεις. Το θαμπό φόντο (bokeh) διαβαθμίζεται απαλά έως τις άκρες του κάδρου, με απόλυτα φυσική εμφάνιση.

Ο NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S είναι πλήρως στεγανοποιημένος και έτοιμος να αντέξει τις δυσκολίες της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης. Το zoom και οι δακτύλιοι εστίασης ρυθμίζονται με τον σωστό βαθμό ροπής. Παράλληλα, μπορείτε να ελέγχετε περισσότερες παραμέτρους λήψης από ποτέ, απευθείας από τον φακό.

Ο Dirk Jasper, Διευθυντής Προϊόντων της Nikon Europe, αναφέρει: «Εάν μπορείτε να πάρετε μόνο έναν φακό μαζί σας, ο NIKKOR Z 24-70mm f/2.8 S χαρίζει τον ιδανικό συνδυασμό compact κατασκευής και επαγγελματικής απόδοσης. Kάθε στοιχείο της σκηνής που φωτογραφίζετε αποδίδεται με ρεαλιστική ευκρίνεια, ενώ η πλήρης στεγανοποίηση του φακού σάς επιτρέπει να τον έχετε μαζί σας παντού όπου και να πηγαίνετε».

Σύνοψη βασικών λειτουργιών

Εξαιρετική ευκρίνεια: κορυφαία απόδοση από άκρη σε άκρη. Μοναδική απόδοση στα κοντινά πλάνα (ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,38 m).
Προηγμένη οπτική σχεδίαση: 17 στοιχεία σε 15 ομάδες με ανακλαστική νανοκρυσταλλική επίστρωση και επίστρωση ARNEO.
Προσαρμόσιμος δακτύλιος ελέγχου: χειροκίνητη εστίαση (προεπιλογή), αθόρυβος έλεγχος διαφράγματος (εξαιρετικός για μεταβάσεις ίριδας κατά την εγγραφή video) ή αντιστάθμιση έκθεσης.
Κουμπί L-Fn (λειτουργία φακού): μπορείτε να του εκχωρήσετε έως 21 διαφορετικές λειτουργίες. Από το κλείδωμα AF έως τη μέτρηση, το bracketing και άλλες δυνατότητες.
Οθόνη πληροφοριών OLED: σας επιτρέπει να επιβεβαιώσετε γρήγορα το διάφραγμα, την απόσταση εστίασης, την ακριβή εστιακή απόσταση και το βάθος πεδίου.
Ιδανικός συνεργάτης: στιβαρή, compact κατασκευή με εκτενή στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία.