Η νέα, ελληνική, χιουμοριστική, μίνι σειρά αποτελεί συμπαραγωγή της Nova και της Verbillion σε σενάριο της Μανίνας Ζουμπουλάκη και σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου.

Η Nova επιστρέφει δυναμικά στο χώρο της ελληνικής μυθοπλασίας, όντας συμπαραγωγός στη νέα, πρωτότυπη, χιουμοριστική, μίνι σειρά, «Μαμάδες στο παγκάκι», η οποία αποτελείται από 10 επεισόδια και έρχεται με στόχο να ταράξει τα νερά του τηλεοπτικού τοπίου αποκλειστικά στο Novalifε, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο στις 20.40, λίγο πριν την ταινία των 21.00!

Η σειρά αναμένεται να κατακτήσει πολύ γρήγορα τις προτιμήσεις των συνδρομητών, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετικά ποιοτική παραγωγή με αξιόλογους συντελεστές. Το σενάριο υπογράφει η Μανίνα Ζουμπουλάκη και τη σκηνοθεσία ο Βασίλης Τσελεμέγκος, ενώ το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τις δημοφιλείς Σοφία Βογιατζάκη,  Ευγενία Δημητροπούλου και Χρύσα Κλούβα.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τη ζωή τριών μαμάδων, οι οποίες συναντιούνται καθημερινά στο παγκάκι του πάρκου της γειτονιάς τους, ενώ τα παιδιά τους παίζουν στην παιδική χαρά και συζητάνε διάφορα θέματα που τις προβληματίζουν σχετικά με την οικογένεια και τα παιδιά τους.  Η Έλλη (Ευγενία Δημητροπούλου) είναι δικηγόρος και πολύ υπερήφανη για την κόρη της, πιστεύει ότι η μικρή Ναταλία είναι χαρισματική ή τουλάχιστον, πολύ μπροστά για την ηλικία της απ’ όλες τις απόψεις. Η Ρούλα (Χρύσα Κλούβα) είναι κομμώτρια και χωρισμένη, με χαλαρή αντιμετώπιση της μητρότητας, αλλά με ένστικτο. Λέει τις περισσότερες ασυναρτησίες παρότι μεγαλώνει σχετικά σωστά το παιδί της. Η Νάντια (Σοφία Βογιατζάκη) είναι δημόσιος υπάλληλος και  υπερπροστατευτική, υπερβολική στις φοβίες της, με αντίστοιχη προβολή στον γιό της.

Σχολιάζοντας τη σειρά από την πλευρά της Nova, η κα Αγάπη Κεφαλογιάννη, Διευθύντρια Προγράμματος, ανέφερε: «Οι «Μαμάδες στο παγκάκι» είναι μία σειρά, συμπαραγωγή της Nova, βασισμένη σε ένα πολύ δυνατό, σύγχρονο και διασκεδαστικό σενάριο με την υπογραφή της Μανίνας Ζουμπουλάκη. Τρεις ξεχωριστές μαμάδες – που όλοι αναγνωρίζουμε γύρω μας – με πολύ χιούμορ, χαρακτήρα και ….άποψη έρχονται κάθε Σάββατο από τις 23 Φεβρουαρίου στο κοινό του Novalifε!».

10 μαμαδίστικες καθημερινές ιστορίες. 10 μοναδικά επεισόδια, αποκλειστικά στο Novalifε!