Το Viber, μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, παρουσιάζει ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: το άμεσο βίντεο-μήνυμα σε σχήμα καρδιάς. Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο για λίγες μόνο ημέρες,  από τις 11 έως και τις 15 Φεβρουαρίου,  σε συσκευές iOS και Android. 

Με το νέο – περιορισμένης έκδοσης – instant video καρδιάς, το Viber δημιουργεί ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο για να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τα instant videos είναι βίντεομηνύματα 30 δευτερολέπτων. Κρατώντας πατημένο το εικονίδιο του άμεσου βίντεο σε μια συνομιλία οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν ένα βίντεο και αφήνοντας το κουμπί να το αποστείλουν άμεσα στην επαφή που συνομιλούν. Αυτό το συναρπαστικό χαρακτηριστικό έρχεται να προστεθεί στους υπόλοιπους δημοφιλείς τρόπους με τους οποίους οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν τα συναισθήματά τους στο Viber – όπως είναι τα αυτοκόλλητα, τα GIFs και τα μηνύματα με χρωματιστό φόντο, γνωστά ως “Shouts”. Όπως και αν επιλέξετε να εκφραστείτε την Ημέρα των Ερωτευμένων, στο Viber θα βρείτε πλούσιο και ιδανικό περιεχόμενο. 

Το Viber εξακολουθεί να είναι η ασφαλέστερη εφαρμογή επικοινωνίας ακόμη και για τους πιο τολμηρούς χρήστες, καθώς τους επιτρέπει να εκφραστούν όσο ελεύθερα θέλουν και με το εργαλείο αυτόματης αυτοκαταστροφής στα Secret Chats (Μυστικές συνομιλίες) να διαγράψουν τα πιο προσωπικά μηνύματα.