Με το πολύ σημαντικό βραβείο του «Cloud Partner of the Year» διακρίθηκε η Dataways στο Cisco Partner Awards 2019, σε εκδήλωση που έλαβε μέρος  την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου, στο Εκάλη Club στην Αθήνα. 

Στην τελετή βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία στελεχών του ICΤ χώρου, το βραβείο παρέλαβε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Ελευθέριος Τσακιρίδης.

Με το διακεκριμένο αυτό βραβείο της Cisco Systems Hellas, η Dataways επιβεβαιώνει την πολύ δυναμική πορεία της και την ηγετική θέση που κατέχει στον Ελληνικό χώρο, στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων Τεχνολογίας & Εφαρμογών Πληροφορικής. 

Η εταιρία μας, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας που διαθέτει, έχει καταφέρει να σχεδιάσει και να αναπτύξει ένα σύγχρονο, ασφαλές και δυναμικό περιβάλλον φιλοξενίας υπηρεσιών Cloud (Cyano Cloud), βασισμένο στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες. 

Τα στελέχη μας, με την πάντα άμεση, συνεχή και αποτελεσματική εξυπηρέτηση τους, καθιστούν τη Dataways κορυφαίο συνεργάτη για κάθε επιχείρηση. 

Περισσότερες πληροφορίες για τις κορυφαίες Cloud λύσεις της Dataways μπορείτε να βρείτε στο  www.dataways.gr.