Η Canon Europe παρουσιάζει τη νέα σειρά επίπεδων εκτυπωτών Océ Arizona 1300 που απευθύνεται σε παραγωγούς ειδών σήμανσης και προβολής μέσου τιράζ, με στόχο να τους βοηθήσει να αυξήσουν την παραγωγικότητα της επιχείρησής τους και να ανταποκριθούν σε ανάγκες της αγοράς για μεγαλύτερο φάσμα εφαρμογών.

Κατάλληλη για πελάτες που παράγουν μέχρι και 15,000m² ετησίως, καθώς εξασφαλίζει ταχύτητα εκτύπωσης μέχρι και 52.8m² ανά ώρα, η σειρά Océ Arizona 1300 αποτελείται από έξι μοντέλα, όλα σχεδιασμένα εξαρχής για βέλτιστη ευχρηστία και αξιοπιστία. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρία μοντέλα GT (Océ Arizona 1340 GT, 1360 GT, 1380 GT) με επίπεδη επιφάνεια 1,25m x 2,5m, ή τρία μεγαλύτερα μοντέλα XT, επιφάνειας 2,5m x 3,08m (Océ Arizona 1340 XT, 1360 XT, 1380 XT).

Η νέα σειρά έχει αναπτυχθεί με στόχο την κάλυψη των αναγκών των πελατών, που είναι έτοιμοι να αναβαθμίσουν το αρχικό επίπεδο παραγωγής εκτυπώσεων, ή να αντικαταστήσουν τον υβριδικό τους εκτυπωτή, με ένα πιο παραγωγικό και υψηλότερης ποιότητας προϊόν, σχεδιασμένο για μέγιστο λειτουργικό χρόνο και μεγαλύτερη ευελιξία, η οποία θα τους βοηθήσει να χειριστούν μια μεγαλύτερη γκάμα υλικών, για διαφορετικές εφαρμογές.

 

Νέες λύσεις για μέγιστη παραγωγικότητα

Με στόχο τη μεγιστοποίηση του χρόνου παραγωγικότητας, οι εκτυπωτές Arizona 1300 αποτελούν τους πρώτους επίπεδους εκτυπωτές Océ, οι οποίοι διαθέτουν επιλογή για ξήρανση με LED, προσφέροντας τη δυνατότητα στους πελάτες να τυπώνουν όταν το χρειάζονται από κατάσταση αναμονής, χωρίς να περιμένουν μέχρι να θερμανθούν οι λυχνίες UV.

Η νέα σειρά εγκαινιάζει επίσης την Océ Arizona Xpert, μια καινοτομική λύση software, η οποία απλοποιεί και αυτοματοποιεί τις περίπλοκες εργασίες, όπως εφαρμογές πολύ-επίπεδων και διπλής όψης εκτυπώσεων, έτσι ώστε τα αρχεία εκτύπωσης να είναι έτοιμα στη στιγμή. Το διαισθητικό software αποθηκεύει το προς εκτύπωση αρχείο, επιτρέποντας τη γρηγορότερη και ευκολότερη προετοιμασία παρόμοιων μελλοντικών εργασιών από τον πελάτη, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο μια μακροπρόθεσμη αύξηση της απόδοσης κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Επιπροσθέτως, οι νέες συσκευές αποτελούν τους πρώτους επίπεδους εκτυπωτές της Canon, που περιλαμβάνουν την υπηρεσία Océ Remote Service για μέγιστο χρόνο λειτουργικότητας και συνεχή τεχνική υποστήριξη. Με αυτό το εργαλείο, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν καλύτερα την κατανάλωση μελανιού και τον όγκο εκτύπωσης και να έχουν στη διάθεσή τους προσαρμοσμένα συμβόλαια εξυπηρέτησης, βασισμένα στις δικές τους, ιδιαίτερες επαγγελματικές ανάγκες.

Σχεδιασμένοι για τις ανάγκες κάθε εφαρμογής

Η τεχνολογία ξήρανσης με LED της σειράς Océ Arizona 1300 δίνει στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (print service providers – PSPs) την ευκαιρία να δουλεύουν πάνω σε ακόμη ευρύτερα πλαίσια εφαρμογών, χρησιμοποιώντας σχεδόν κάθε άκαμπτο ή εύκαμπτο μέσο, αλλά και κατά τη διαχείριση δύσκολων υλικών, όπως καμβάς, ξύλο, πλακάκια, γυαλί κ.ο.κ. Τα μελάνια LED-UV που χρησιμοποιούν τα νέα μοντέλα, έχουν την πιστοποίηση UL GREENGUARD Gold, κάτι που σημαίνει ότι οι εκτυπώσεις μπορούν να χρησιμοποιούνται με ασφάλεια σε ευαίσθητους εσωτερικούς χώρους, όπως σχολεία, νοσοκομεία και καταστήματα λιανικής. Η Canon είναι ο μόνος πάροχος τεχνολογίας ψηφιακής επίπεδης εκτύπωσης που διαθέτει συμβατικές αλλά και λύσεις με ξήρανση LED, προσφέροντας στους επαγγελματίες έναν εκτυπωτή για σχεδόν κάθε απαιτούμενη εφαρμογή.

Χάρη στα προαιρετικά μελάνια ανοιχτού κυανού – light cyan (LC), ανοιχτού ματζέντα – light magenta (LM), βερνικιού και λευκού, καθώς και στην προηγμένη εκτύπωση πλέγματος, οι νέοι επίπεδοι εκτυπωτές επιτρέπουν επίσης την παραγωγή έργων μεγαλύτερης αξίας, αποδίδοντας ανώτερη ποιότητα εκτύπωσης, ακόμη και για εφαρμογές φωτογραφίας και καλών τεχνών.

Για τους επαγγελματίες, που επιθυμούν να διαφοροποιήσουν τα προϊόντα τους, η σειρά Océ Arizona 1300 μπορεί να συνδυαστεί με τη λύση ανάγλυφής εκτύπωσης Océ Touchstone, η οποία επιτρέπει την παραγωγή προηγμένων εκτυπώσεων με ανάγλυφα εφέ. Το μηχάνημα διαθέτει επίσης επιλογή για επιπρόσθετο ρολό μέσων (Roll Media Option), για τη διαχείριση εύκαμπτων μέσων και την παράλληλη βελτιστοποίηση της παραγωγής.

Μια δεκαετία συνεχούς καινοτομίας στις επίπεδες εκτυπώσεις

Ο Wouter Derichs, Marketing Director, Wide Format at Canon Europe, σχολιάζει, «Οι πελάτες μας που επιλέγουν επίπεδους εκτυπωτές, αντιμετωπίζουν διαρκώς τις ίδιες προκλήσεις – την ανάγκη για ενίσχυση της παραγωγικότητας και την διαφοροποίηση των χαρτοφυλακίων των εφαρμογών τους, με στόχο την εξεύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών. Η κυκλοφορία της νέας σειράς Océ Arizona 1300 αυξάνει την ικανότητά τους για μεγαλύτερη παραγωγή, εξυπνότερα, ταχύτερα και οικονομικότερα, με έναν και μόνο εκτυπωτή».

«Με περισσότερα από 11 χρόνια στην πρωτοπορία της ανάπτυξης της επίπεδης εκτύπωσης, οι ομάδες μας στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης, διατηρούν σταθερή τη δέσμευσή τους για  δημιουργία καινοτομιών για την αγορά, ικανών να βελτιώνουν την παραγωγικότητα, την ποιότητα, την ευελιξία στα μέσα και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, καθώς και για τη βελτίωση της αυτοματοποίησης σε όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας. Η τελευταία μας προϊοντική σειρά αποδεικνύει τη χρησιμότητα ανάπτυξης ολιστικών λύσεων, οι οποίες βελτιώνουν τη συνολική απόδοση της παραγωγής, εξορθολογίζοντας κάθε πτυχή της, από την προετοιμασία των αρχείων, μέχρι τα στάδια της εκτύπωσης, της ξήρανσης και της συντήρησης». 

Ο κος Derichs συνεχίζει, «Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό εισάγουμε αυτούς τους νέους εκτυπωτές στην αγορά, με στόχο να βοηθήσουμε τους πελάτες να κατακτήσουν νέα επίπεδα λειτουργικής υπεροχής. Από τον ένα και μοναδικό επίπεδο εκτυπωτή το 2007, φτάσαμε να προσφέρουμε σήμερα ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο τέτοιων προϊόντων, έτσι ώστε, ανεξαρτήτως από τον όγκο παραγωγής και το μίγμα των εφαρμογών, να υπάρχει μια λύση Océ Arizona που να καλύπτει τις ανάγκες κάθε πελάτη».

Διαθεσιμότητα

Η σειρά Océ Arizona 1300 παράγεται στις πρόσφατα διευρυμένες εγκαταστάσεις κατασκευής επίπεδων εκτυπωτών της Canon, στο Poing της Γερμανίας, και θα είναι εμπορικά διαθέσιμη στην Ελλάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα. Για περισσότερες πληροφορίες οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Canon Ελλάδας, τηλ. 210 745 4651 ή με την Intersys: τηλ: 210 955 4000 / email: intersys@intersys.gr, επίσημο διανομέα των αντίστοιχων προϊόντων.