Η Samsung Electronics Ηellas βραβεύτηκε από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη στήριξη του Παραολυμπιακού Κινήματος και τη συνεισφορά της ως χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της επετειακής εκδήλωσης για τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ΕΠΕ, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία πολλών επισήμων, μεταξύ των οποίων και του Προέδρου της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, κ. Άντριου Πάρσονς. 

Η Samsung αποτελεί τον Παγκόσμιο Χορηγό των Παραολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού ασύρματης επικοινωνίας από το 2006 έως σήμερα και έχει στηρίξει 5 διοργανώσεις, ενώ έχει συνάψει συμφωνία για την επικοινωνιακή υποστήριξη των Παραολυμπιακών Αγώνων μέχρι το 2020. Για περισσότερες από δυο δεκαετίες η εταιρεία, μέσα από τις χορηγίες της, διαδίδει τον ενθουσιασμό για τον αθλητισμό σε όλον τον κόσμο, στοχεύοντας στο να εμπνεύσει μέσα από τις αξίες του Παραολυμπιακού Πνεύματος. 

Το 2016 η Samsung Εlectronics Ηellas ανακοίνωσε την υποστήριξη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας ως Μέγας Χορηγός. Τη χορηγία της αυτή ενίσχυσε με μια καμπάνια που είχε στόχο να συστήσει τα μέλη της Παραολυμπιακής Ομάδας στο ελληνικό κοινό, να αναδείξει το πνεύμα, το πάθος και το πείσμα των Παραολυμπιακών Αθλητών να ξεπερνούν τα εμπόδια και να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.    

Στο πλαίσιο της προώθησης των αξιών του Ολυμπισμού στις νεότερες γενιές, η Samsung αποτελεί ταυτόχρονα και Παγκόσμιο Συνεργάτη των Ολυμπιακών Αγώνων τα τελευταία 22 χρόνια, συνδέοντας τους αθλητές με τους φιλάθλους σε όλον τον κόσμο και εμπνέοντας τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της προσπάθειας για αριστεία, της ενότητας και της ελπίδας.