To Viber, μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως, ανακοινώνει την κυκλοφορία του Viber 10, που φέρει νέο σχεδιασμό, βελτιώνει την εμπειρία των χρηστών και -αξιοποιώντας την ταχύτατη απόδοση του Viber – προσφέρει δύο φορές γρηγορότερη ανταλλαγή μηνυμάτων. 

Ο νέος σχεδιασμός βελτιώνει την εμπειρία για τον χρήστη προσφέροντας:

  • Απλή πλοήγηση: Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν εύκολα στην εφαρμογή σε ένα πιο ανάλαφρο και πιο κομψό περιβάλλον που τους επιτρέπει να βρουν αυτό ακριβώς που χρειάζονται. 
  • Εύκολη πρόσβαση: Οι χρήστες μπορούν να διατηρούν όλες τις ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες, τα Communities, τα chatbots και το αγαπημένο τους δημόσιο περιεχόμενο σε μια κύρια λίστα συνομιλιών.
  • Ξεχωριστή οθόνη κλήσεων: Στην ενημερωμένη οθόνη Calls (Κλήσεις), οι χρήστες μπορούν να βρουν τις πιο πρόσφατες κλήσεις τους, να αποκτήσουν πρόσβαση στη λίστα επαφών τους και να διαχειριστούν τις Viber Out συνδρομές τους.

Το Viber 10 εισάγει δύο ολοκαίνουργιες λειτουργίες που υπογραμμίζουν την αξία του Viber ως μια αποτελεσματική, ισχυρή και ασφαλή για την ιδιωτικότητα εφαρμογή επικοινωνίας.

  • Hidden-number Chats (Συνομιλίες με απόκρυψη αριθμού) στα Viber Communities, μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους χρήστες- μέλη μιας κοινότητας να αλληλεπιδρούν και να ανταλλάσσουν μηνύματα μεταξύ τους χωρίς να χρειάζεται η ανταλλαγή τηλεφωνικού αριθμού. Έτσι ενθαρρύνεται η αυθόρμητη αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών μιας κοινότητας, ενώ παράλληλα διασφαλίζεται η προστασία τους. Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με ένα άλλο μέλος σε μια κοινότητα πατώντας πάνω στο προφίλ του – που εμφανίζεται κάθε φορά που αυτός στέλνει μήνυμα σε μια Κοινότητα – ή από τη λίστα συμμετεχόντων στη Κοινότητα. Εφόσον αισθανθούν άνετα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να αποκαλύψουν τον αριθμό του τηλεφώνου τους στον συνομιλητή τους και να επικοινωνήσουν ελεύθερα. 
  • Viber Group Calls (Ομαδικές κλήσεις Viber) που επιτρέπουν σε μέχρι και πέντε χρήστες να ξεκινήσουν μια ομαδική φωνητική κλήση, είτε προσθέτοντας άτομα σε μια τρέχουσα κλήση, είτε ξεκινώντας μία κλήση απευθείας μέσα από μια υπάρχουσα ομαδική συνομιλία. Αυτή η λειτουργία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις φωνητικές κλήσεις, και σε μελλοντικό χρόνο θα διατίθεται και στις βιντεοκλήσεις. 

 

Με ανανεωμένη διεπαφή χρήστη και ενισχυμένη απόδοση, το Viber 10 συνεχίζει τη δέσμευση της εταιρείας για 100% ιδιωτικότητα των χρηστών, με πλήρη κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο από προεπιλογή σε όλες τις ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες και τις κλήσεις.

“Η κυκλοφορία του Viber 10 έρχεται μετά από εντατικές έρευνες και δοκιμές με στόχο τη βελτίωση και την απλοποίηση της επικοινωνίας για τον μεγάλο αριθμό των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούν το Viber”, λέει ο Djamel Agaoua, CEO της Viber. “Στη Viber, κινούμαστε όλοι με γνώμονα την κύρια αποστολή μας: να κάνουμε το προϊόν μας γρηγορότερο, απλούστερο και ασφαλέστερο. Το νέο Viber 10 επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα και αυθόρμητα, διασφαλίζοντας πάντα την προστασία της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών τους δεδομένων. Ελπίζουμε ότι οι χρήστες μας θα απολαύσουν αυτές τις αλλαγές όσο κι εμείς – είναι ένα ολοκαίνουργιο Viber! ”

Το Viber 10 θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο τις επόμενες ημέρες και θα είναι διαθέσιμο στο App Store και στο Google Play Store.

Ακολουθήστε το Community “Viber Ελλάδα” για να μείνετε συντονισμένοι και να λαμβάνετε πρώτοι όλες τις ενημερώσεις και τα νέα σχετικά με την εφαρμογή απευθείας από το Viber.