@easportsfifa

Στις 7 Ιανουαρίου η EA Sports ανακοίνωσε την ομάδα της χρονιάς, με τις κάρτες TOTY FUT να είναι διαθέσιμες για το FIFA19.  Η νέα έκδοση του διασημότερου ποδοσφαιρικού video game βγήκε στην ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνοντας αρκετές αλλαγές και μέχρι τώρα έχει παρουσιάσει 5 updates με στόχο την ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση τού κοινού του.

Από τις σημαντικότερες αλλαγές του FIFA19, σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση ήταν η απόκτηση των εμπορικών σημάτων του Champions League, κάτι που μέχρι πρότινος είχε μόνο η Konami, εκδότρια του ανταγωνιστικού παιχνιδιού PES. Πλέον οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια αυθεντική εμπειρία της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης,  χωρίς να χάνουν τίποτα από την πραγματική αίσθηση. Η προσθήκη αρκετών γηπέδων, η εισαγωγή του χαρακτηριστικού Dynamic Tactics, αλλά και το No rules mode απλά ανέβασαν ακόμα περισσότερο τα στάνταρ του παιχνιδιού.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια του εν λόγω παιχνιδιού είναι βέβαια η σύνθεση της Κορυφαίας Ομάδας. Οι «χρυσοί» παίκτες, δηλαδή εκείνοι με τα υψηλότερα στατιστικά -από 80 και πάνω- βρίσκονται ήδη εκεί έξω και το ζητούμενο πλέον είναι το πως μπορεί να επιτευχθεί η καλύτερη ενορχήστρωση τους. Καλή χημεία μεταξύ των παικτών είναι η συμβουλή της bwin για το FIFA19  για την Κορυφαία Ομάδα, φροντίζοντας οι  παίκτες να προέρχονται από τα ίδια πρωταθλήματα ή ομάδες, ώστε να έχουν ένα background που θα τους «δένει». Γιατί ακόμα και σε μια ομάδα με πληθώρα καλών παικτών, εάν οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι αρμονικές, τότε το παιχνίδι έχει χαθεί.

Εκτός λοιπόν από τους «χρυσούς» παικτών, πλέον βγήκαν από την ΕΑ και οι κάρτες TOTY για την ομάδα της χρονιάς. Φυσικά η συγκεκριμένη ομάδα απαρτίζεται μόνο από κορυφαίους παίκτες και έτσι στην 11αδα συγκαταλέγονται οι: Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ, Μόντριτς, Καντέ, Ντε Μπρόινε, Μαρσέλο, Ράμος, Βαν Ντάικ, Βαράν και Ντε Χέα στη θέση του τερματοφύλακα. Ιδιαίτερη εντύπωση ωστόσο έχει προκαλέσει η κάρτα του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος φέτος κέρδισε και τη Χρυσή Μπάλα. Και δεν είναι το 99 rating που έχει, αλλά το άθροισμα των στατιστικών πίσω από αυτό. Διότι στο 99 βρίσκονται επίσης Μέσι και Ρονάλντο -από τη σύνθεση της ομάδας της χρονιάς- όμως ο Μόντριτς κατόρθωσε να συγκεντρώσει 2701 πόντους από τα στατιστικά και είναι ο πρώτος στην ιστορία του παιχνιδιού που το καταφέρνει. Με 100 πόντους πάνω από τον Ντε Μπρόινε, αυτή τη στιγμή η κάρτα του Μόντριτς είναι η πιο ισχυρή και ενδεχομένως η πιο καλά ισορροπημένη που έχει εκδοθεί στην ιστορία της FIFA ultimate team!

Τα στατιστικά είναι πολύ υψηλά, καθώς ο Κροάτης ποδοσφαιριστής έχει διανύσει αγωνιστικά την καλύτερη του χρονιά ή τουλάχιστον αυτή με τις περισσότερες διακρίσεις. Το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα της χώρας του μέχρι τον τελικό του μουντιάλ ενώ παίζοντας για τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει πανηγυρίσει τόσα τρόπαια, όσα θα μπορούσε μόνο να φανταστεί ένας παίκτης και έτσι είναι πλέον επίσημα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου! Κερδίζοντας τη Χρυσή Μπάλα  κατάφερε να σπάσει το μονοπώλιο Ρονάλντο-Μέσι και ενώ ο σκοπός δεν ήταν αυτός, αναπόφευκτα μπήκε στη λίστα των κορυφαίων ποδοσφαιριστών -κατόχων αυτού του επάθλου.

Έτσι λοιπόν, όσοι από τους φίλους του FIFA19 αποκτήσουν την κάρτα του Μόντριτς, θα έχουν στα «χέρια» τους έναν παίκτη με εκπληκτικά στατιστικά και αποδόσεις.
Go Modric!