Το εξειδικευμένο Akamai Business Unit της ATCOM και μοναδικός Akamai NetAlliance Partner στην Ελλάδα θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο 6ο Information Security Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2019. 

 Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Richard Meeus, Head of Security Strategy της Akamai θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Digital Transformation and the Αssociated Risks”, όπου θα αναφερθεί στους κινδύνους με τους οποίους έρχονται αντιμέτωπες οι εταιρείες κατά την μετάβασή τους στην ψηφιακή εποχή, αναλύοντας τη σημασία της ενσωμάτωσης μίας ενδελεχούς πολιτικής ασφαλείας στον πυρήνα της στρατηγικής ψηφιακού μετασχηματισμού κάθε επιχείρησης.

Το Akamai Business Unit της ATCOM, υπό τη διεύθυνση του Αντώνη Μαυρομιχάλη με 18-ετή εμπειρία στις υπηρεσίες Akamai, είναι ο μοναδικός Akamai Reseller Partner στην Ελλάδα. Πρόσφατα βραβευμένο ως “Partner of the Year” της Akamai και με πλούσιο πελατολόγιο που περιλαμβάνει κορυφαίες εταιρείες και οργανισμούς από πληθώρα επιχειρηματικών κλάδων, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών security, content delivery και web performance της Akamai.