Η Canon Ελλάδας ανακοινώνει την χορηγική της υποστήριξη σε ένα φωτογραφικό road trip στην Φινλανδία το οποίο διοργανώνεται από τον αναγνωρισμένο Canon Photographer Μπάμπη Γκιριτζιώτη.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες για φωτογραφικές μηχανές και φακούς που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες μιας τέτοιας αποστολής, η Canon Ελλάδας θα παράσχει μια ευρεία γκάμα φωτογραφικών μηχανών και φακών τις οποίες οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε όλη τη διάρκεια της αποστολής. 

Στις αποσκευές της αποστολής EOS Northern Lights θα βρεθούν:

To πρωτοποριακό σύστημα EOS R, το οποίο ανακοινώθηκε πρόσφατα και αποτελεί την πρώτη mirrorless φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ της Canon η οποία και θέτει νέα πρότυπα στη φωτογράφηση

Η Canon 5D Mark IV, σχεδιασμένη για υψηλή απόδοση σε κάθε περίσταση αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες προτάσεις της Canon για επαγγελματίες φωτογράφους.

Η EOS M50, η mirrorless μηχανή που απέσπασε τη διάκριση ‘Best Mirrorless CSC Enthusiast’ για το 2018 από την ένωση TIPA και ‘Best Buy Camera 2018-2019’ από την ένωση EISA.  Μια μηχανή με ισχυρές δυνατότητες, μικρό μέγεθος που χωράει σε μια παλάμη, ιδανική για τους ενθουσιώδεις φίλους των λήψεων video από μηχανές αυτής της κατηγορίας σε ανάλυση 4Κ.

Η ΕΟS M5, μια κορυφαία mirrorless που συνδυάζει την τεχνογνωσία του συστήματος EOS και τις νεότερες τεχνολογίες της Canon, σε μέγεθος που της επιτρέπει να μεταφέρεται οπουδήποτε.

Η EOS M100, μια mirrorless νέας γενιάς ιδανική για νεότερους σε ηλικία χρήστες οι οποίοι επιθυμούν να απελευθερώσουν την δημιουργικότητά τους με μια μηχανή η οποία να συνδέεται πολύ εύκολα με το smartphone τους.

Η Canon PowerShot G7 X Mark II, μια κορυφαία  compact μηχανή από την Canon, για ποιοτικές λήψεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον φωτισμού και μοναδική ευελιξία χωρίς την ανάγκη εναλλαγής φακών για χρήστες που θέτουν σε μεγαλύτερη προτεραιότητα την φορητότητα και την ευελιξία σε σχέση με τις δυνατότητες των μηχανών που δέχονται διαφορετικούς φακούς.

Μια ευρεία σειρά φακών από το εντυπωσιακό εύρος της Canon στις σειρές EF, EF-R και EF- M θα χρησιμοποιηθούν επίσης κατά τις λήψεις, ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη σύλληψη της εικόνας και η αποτύπωσής της με εξαιρετική λεπτομέρεια και ευκρίνεια. 

Η αποστολή θα αποτελέσει μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συμμετέχοντες ώστε να αντιληφθούν στην πράξη χαρακτηριστικά των μηχανών και των φακών σε διάφορες συνθήκες φωτισμού και απαιτήσεων χειρισμού για φωτογράφηση σε χαμηλό φωτισμό, στατικών ή εν κινήσει θεμάτων, αυθόρμητων συνθέσεων και λήψεων video.