Κάθε επιχειρησιακή υπολογιστική υποδομή είναι μοναδικά πολύπλοκη. Ως εκ τούτου, οι επιχειρήσεις απαιτούν από τους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής, εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο που καλύπτουν πολύ συγκεκριμένες ανάγκες – από την υβριδική cloud ασφάλεια έως την άμυνα από στοχευμένες επιθέσεις και την προστασία βιομηχανικών δικτύων.

Για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές, η Kaspersky Lab δημιούργησε ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα συνεργατών με την επωνυμία «Kaspersky United».

Tο πρόγραμμα αυτό επιτρέπει στους συνεργάτες της Kaskpersky Lab – πωλητές, παρόχους υπηρεσιών και ενοποιητές συστημάτων– να εστιάζουν στις πωλήσεις των προϊόντων της Kaspersky Lab που άπτονται της δικής τους εξειδίκευσης. Οι συνεργάτες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε εκπαιδευτικά, εργαλεία, αλλά και σε εργαλεία πωλήσεων και μάρκετινγκ, ενώ ταυτόχρονα θα επωφελούνται και από ένα νέο αδιάβλητο σύστημα χρηματικών ανταμοιβών.

Σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, όσον αφορά στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, η πολυπλοκότητα της υποδομής του τομέα της Πληροφορικής είναι ο παράγοντας που ασκεί τη μεγαλύτερη πίεση στους CISOs.. Η πολυπλοκότητα διευρύνει το πεδίο επιθέσεων και δυσχεραίνει την προστασία όλων των καίριων σημείων στις υποδομές, καθώς δημιουργεί απαιτήσεις για ειδικά μέτρα ψηφιακής ασφάλειας. Σαν αποτέλεσμα, οι πάροχοι ψηφιακής ασφάλειας ενδέχεται να πρέπει να αναπτύξουν σε βάθος την εξειδίκευσή τους για ορισμένους τομείς, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες ασφάλειας του τομέα της Πληροφορικής. 

Μέσω του προγράμματος Kaspersky United, οι συνεργάτες μπορούν να διατηρήσουν και να δημιουργήσουν έσοδα ανάλογα με το επίπεδο εξειδίκευσής τους (Registered, Silver, Gold και Platinum) σε ένα ή περισσότερα domains: σε λύση (υβριδική cloud ασφάλεια, διαχείριση απειλών και προστασία, πρόληψη εξαπατήσεων) ή σε υπηρεσίες, όπως ο διαχειριστής παροχής υπηρεσιών, ο διαχειριστής παροχής εντοπισμού και απόκρισης ή το εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης.  

pastedGraphic.png

Η πιστοποίηση διαφορετικών δεξιοτήτων ή τεχνικών μπορεί επίσης να βοηθήσει τους συνεργάτες να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους, αποδεικνύοντας στους πελάτες τους ότι είναι ειδικοί στους τομείς που αυτοί χρειάζονται. 

«Το κανάλι μετασχηματίζεται συνεχώς με σκοπό να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών, προσφέροντας νέες υπηρεσίες και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα», δήλωσε ο Ivan Bulaev, Head of Global Corporate Channel, της Kaspersky Lab και συνέχισε: «Για παράδειγμα, οι ενοποιητές συστημάτων έχουν δημιουργήσει κέντρα διαχείρισης ασφαλείας στα κέντρα συλλογής δεδομένων τους και το προσφέρουν ως υπηρεσία. Εντοπίσαμε επίσης εταιρείες που απασχολούνται σε εξειδικευμένους τομείς, παρέχοντας πολύ συγκεκριμένη εξειδίκευση στη φόρμα SaaS, όπως πλατφόρμες πληροφόρησης απειλών. Έχουμε εντοπίσει όλο και περισσότερους μικρούς και μεσαίους πελάτες που δημιουργούν δίκτυο εξωτερικών συνεργατών στον τομέα της πληροφορικής και ανάπτυξης των επιχειρήσεων MSP ακολουθώντας αυτό το πρότυπο. Για να βοηθήσουμε αποτελεσματικά το κανάλι, ως προμηθευτής, πρέπει να λάβουμε υπόψη αυτές τις τάσεις και να δημιουργήσουμε συνθήκες στις οποίες κάθε ένας από τους συνεργάτες μας θα βρει ευκαιρίες να αναπτύξει και να προσφέρει στους πελάτες του τις καλύτερες λύσεις και υπηρεσίες. Αυτό θέλουμε να υποστηρίξουμε μέσω του Kaspersky United».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι συνεργάτες θα λάβουν επίσης ολοκληρωμένη υποστήριξη και προνόμια από την Kaspersky Lab, όπως:

  • Συναρπαστικές χρηματικές ανταμοιβές, στις οποίες περιλαμβάνονται σημαντικές εκπτώσεις, επιστροφές  για επίτευξη στόχων, χρηματοδότηση για ανάπτυξη προτεινόμενου πλάνου μάρκετινγκ κ.α.
  • Εκπτώσεις για ειδικούς συνεργάτες μέχρι 20%.
  • Προτεραιότητα προπώλησης και υποστήριξη εφαρμογής.
  • Εγχειρίδια μάρκετινγκ και πωλήσεων. 
  • Εκπαιδευτικά υλικά, online και offline σεμινάρια και εργαστήρια.

Κατά την επόμενη φάση του προγράμματος, η Kaspersky Lab θα ενημερώσει το portal συνεργατών, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν ποικίλες πολύτιμες πληροφορίες, όπως whitepapers, ανταγωνιστικές συγκρίσεις, διαδικτυακά σεμινάρια, και πιστοποιήσεις. Οι νέοι συνεργάτες θα αποκτήσουν πρόσβαση στην ειδικά σχεδιασμένη εκπαίδευση “Partner Onboarding” και εφόδια για να εξασφαλίσουν ότι οι νεοεισερχόμενοι έχουν όλα όσα χρειάζονται για να αρχίσουν να πωλούν και να κερδίζουν πιο γρήγορα. 

«Το νέο πρόγραμμα συνεργατών της Kaspersky είναι ένα πολύ καινοτόμο εργαλείο για έναν συνεργάτη χάρη στη δομή των εξειδικεύσεων, τις εμπορικές τεχνικές δεξιότητες που αναγνωρίζονται ως σημαντικός διαφοροποιητής στην αγορά και τη συνεχή υποστήριξη που εγγυάται ο προμηθευτής. Για εμάς στην Alfa Group, έναν Platinum συνεργάτη της Kaspersky εδώ και πολλά χρόνια, το νέο πρόγραμμα για το κανάλι αποτελεί μαρτυρία για τη συνεχή επένδυση της Kaspersky Lab στην κοινότητα των συνεργατών της αναγνωρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα, τεχνογνωσία και κοινές επιχειρηματικές ευκαιρίες», σχολίασε ο Fabrizio Mancini, Sales Director, ALFA SYSTEM S.P.A. 

Το Kaspersky United είναι διαθέσιμο από την 1η Ιανουαρίου 2019. Για να γίνετε συνεργάτης της Kaspersky Lab ή να επιτύχετε μια εξειδίκευση, επισκεφτείτε τον ειδικό ιστότοπο.