Η Cisco Hellas πραγματοποίησε την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου στο Ecali Club, την ετήσια τελετή βράβευσης των Συνεργατών της σε Ελλάδα και Κύπρο, που διακρίθηκαν στο οικονομικό έτος 2018. Κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης ήταν το “Leading Together”, το οποίο εκφράζει την συλλογική προσπάθεια και συνεργασία μεταξύ της Cisco και των Συνεργατών της, με στόχο πάντα την κορυφή.

Τα κριτήρια βράβευσης βάση των οποίων διακρίθηκαν οι εταιρείες είναι τα ακόλουθα:

  • Πωλήσεις στις επιμέρους κάθετες αγορές  
  • Πωλήσεις ανά επίπεδο πιστοποίησης 
  • Επίδοση ανά τεχνολογική αρχιτεκτονική 
  • Καινοτομία σε ενέργειες μάρκετινγκ 
  • Διαχείριση του κύκλου ζωής της εγκατεστημένης βάσης προϊόντων και λύσεων

Να σημειωθεί πως οι εταιρείες IBM Hellas και ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, κατέκτησαν δύο από τα βραβεία που αφορούσαν την περιοχή του South, δηλαδή τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Ιταλία, Ισραήλ, Πορτογαλία και Ισπανία. 

Οι κατηγορίες βράβευσης ήταν οι: Excellence and Solutions, Business Entities και Marketing, και οι εταιρείες που βραβεύθηκαν είναι οι: IBM Hellas, ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, InfoQuest Technologies, Logicom Greece, Cyprus & Malta, Algosystems, Assetcom, Dataways, Logicom Solutions, Odyssey Consultants, Space Hellas, Smart NS, Simplex, Setel Hellas.

«Οι Συνεργάτες μας είναι ο κορμός της Cisco. Χωρίς αυτούς, δεν θα μπορούσε να έχει “σάρκα και οστά” η τεχνολογική υπεροχή της εταιρείας. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πολυετή και τόσο επιτυχημένη συνεργασία μας. Κάθε χρονιά έχουμε κάτι καινούργιο να σχεδιάσουμε και να προσφέρουμε στην αγορά. Όλοι λένε πως συνταγή της επιτυχίας είναι στη καινοτομία. Πραγματική επιτυχία όμως είναι όταν η καινοτομία γίνει πράξη, όταν γίνει προϊόν. Είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε σε αυτό. Με την δυνατότητα ενσωμάτωσης των καινοτόμων λύσεων των συνεργατών μας στα προϊόντα μας, πετυχαίνουμε ακριβώς αυτό. Τους καλούμε να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη λύσεων, που θα χρησιμοποιούν την τεχνολογία της Cisco, ως πλατφόρμα», σημείωσε o Αντώνης Τσιμπούκης, Γενικός Διευθυντής της Cisco στην εισαγωγική του ομιλία ενώ η αναφορά του αφορούσε το DevNet, μια κοινότητα περισσότερων από 500.00 developers, που ήδη αναπτύσσουν προίοντα επάνω σε λύσεις Cisco.

 «Με την εκδήλωση αυτή αναγνωρίζουμε το πνεύμα συνεργασίας, την καινοτομία και την απόδοση των Συνεργατών της Cisco. Γνωρίζουμε ότι κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια για την ανάπτυξη των πελατών τους, με τρομερή συγκέντρωση στην άψογη εκτέλεση των κοινών μας σχεδίων και υλοποίησης των στόχων μας. Με αυτά τα βραβεία γιορτάζουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους.», συμπλήρωσε ο Νίκος Μποτίνης, Regional Sales Manager της Cisco.