Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και στατιστική, το Gameathlon Winter2019  powered by Sprite, περνάει στην Ιστορία ως το πιο πετυχημένο Gaming event που έγινε ποτέ στη χώρα μας και δικαιολογεί πλήρως την έννοια του θεσμού στην επτάχρονη πορεία του.

Οι 20.000+ παρουσίες μέσα στο Σαββατοκύριακο, που γέμισαν την Αρένα και τα διαζώματα, είναι αριθμός ρεκόρ για εκδήλωση τέτοιου τύπου, εξαφανίζοντας τα 30.000 αναψυκτικά που ήταν για δειγματο-διανομή, μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι! Οι 4.006 συμμετοχές στα τουρνουά, με επίσημη κονσόλα διοργάνωσης το PlayStation®4, έθεσαν νέα στάνταρ στον ηλεκτρονικό αθλητισμό για την περιοχή των Βαλκανίων, με υπερδιπλάσιους συμμετέχοντες σε σχέση με το καλοκαίρι (1970). Οι κονσόλες και τα PC πήραν φωτιά!

Η εικόνα που αντίκριζε ο επισκέπτης κατά την είσοδό του ήταν κάτι ακραίο, με πάνω από 400 οθόνες αναμμένες και όλα τα Gaming Stations ασφυκτικά γεμάτα. Το κεντρικό 360ο stage “The Tower of Power” πιο βαρύ και εντυπωσιακό από ποτέ, έβαψε με πάνω από 150 φώτα την αρένα σε μια πραγματική υπερπαραγωγή των 300Kw μόνο για την αρένα. Το Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου είχε αέρα ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πάνω από 250 cosplays έκαναν την εμφάνισή τους, με 66 από αυτά να ανεβαίνουν on stage!

Το Gameathlon ήταν το μεγαλύτερο τοπικό δίκτυο που στάθηκε ποτέ, με μισθωμένη γραμμή 1GBPS από την Cosmote, το οποίο δια μοιράστηκε με απόλυτη επιτυχία σε πάνω από 400 σταθμούς και χιλιάδες επισκέπτες μέσω wi-fi, με 0% downtime από την SIMPLEX πληροφορική, επίσημο Networking partner.

Το αντίκτυπο στα κοινωνικά μέσα ήταν κάτι πρωτοφανές και εξίσου εντυπωσιακό με τα onsite στατιστικά της εκδήλωσης. Το συνολικό reach ξεπέρασε τα 11.000.000 impressions  μέσα από Videos, Stories,Posts, Profile και Page Visits, ενώ τεράστιος ήταν και ο «κρυφός» αριθμός από τα 2500+ stories που έβγαλαν επισκέπτες, αλλά και οι 90+ influencers!

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το  Gameathlon Summer2019 , όπου αναμένουμε εκ νέου να ξεπεράσουμε το πήχη που μόλις τέθηκε! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μας, συνεργάτες, αλλά και όλους εσάς που μας τιμήσατε για άλλη μια φορά.