Η NIS America ανακοίνωσε ότι το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 4 το φθινόπωρο του 2019!

Τι είναι το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III

Έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από τον εμφύλιο πόλεμο στο Erebon και πολλά άλλαξαν από τότε. Είτε μιλάμε για την εύπλαστη στάση των διαφόρων εθνών και τα εσωτερικά πολιτικά ζητήματα της Αυτοκρατορίας, είτε για την ζωή του Rean Schwarzer, οι σκιές του παρελθόντος έχουν δώσει την θέση τους στις φλόγες ενός νέου κεφαλαίου. Έχοντας αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Ακαδημία Thors, ο Rean έχει γίνει εκπαιδευτής στο Thors Branch Campus, μια νέα ακαδημία που σύντομα βρίσκεται υπό το φως των προβολέων σε εθνικό επίπεδο. Εδώ είναι που αναλαμβάνει την ηγεσία μιας νέας Class VII και πρέπει να οδηγήσει την νέα γενιά ηρώων στο άγνωστο μέλλον. Παρά το ότι η κατάσταση είναι ήρεμη πλέον, ο δαιμόνιος οργανισμός Ouroboros συνεχίζει να υφαίνει ένα σκοτεινό σχέδιο που μπορεί να παρασύρει όλη την ήπειρο στον πόλεμο… ή ίσως κάτι ακόμα χειρότερο.

Το Trails of Cold Steel προσκαλεί τους παίκτες σε ένα κόσμο γεμάτο ίντριγκες και αγωνία που χρειάστηκε πολλά χρόνια για να πλαστεί. Οι παίκτες θα κάνουν μια περιοδεία σε τόπους του Erebon που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά μέχρι σήμερα και θα συναντήσουν νέα πρόσωπα αλλά και παλιούς φίλους που είναι γνωστοί στους οπαδούς της σειράς. Ακολουθώντας το κλασσικό στυλ της σειράς Trails, το λεπτομερές σενάριο συνδυάζεται με το απίθανο καστ χαρακτήρων και ένα σύστημα μάχης που έχει εξευγενιστεί μετά από ολόκληρες δεκαετίες ανάπτυξης πρωτοποριακών RPG παιχνιδιών. Ο περίφημος αυτός τίτλος αναπτύχθηκε, μάλιστα, χρησιμοποιώντας το hardware του PlayStation 4, για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Καλώς ήρθατε στη νέα Class VII – Εξερευνήστε τις νέες προσαρτημένες περιοχές της Αυτοκρατορίας με μια νέα ομάδα και συναντηθείτε με οικεία πρόσωπα από το παρελθόν
  • Ένα λεπτομερές σενάριο – Ζήστε μια επική ιστορία που διαμορφώθηκε στη διάρκεια τριών παιχνιδιών και δημιουργήθηκε τόσο για τους νεόφερτους όσο και για τους οπαδούς της σειράς. Περιλαμβάνει μια αλληλεπιδραστική εισαγωγή που συμπληρώνει τα κενά των νέων παικτών ώστε ο καθένας να μπορέσει να βυθιστεί στον κόσμο του Trails of Cold Steel.
  • Μάχες εξευγενισμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια – Αντιμετωπίστε απειλές με ένα σύστημα μάχης που εξευγενίστηκε ύστερα από δουλειά δεκαετιών. Η προσθήκη λειτουργιών όπως το Brave Order και το Break System προσφέρει νέες δυνατότητες στις μάχες.