Με τον εξαιρετικά τιμητικό τίτλο, ως “Growth Partner of the Year 2018” βραβεύτηκε η Cosmos Business Systems στο φετινό Annual Partner Event της Hewlett Packard Enterprise (HPE) για τους συνεργάτες Ελλάδας και Κύπρου, που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στις 23 Ιανουαρίου 2019, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

      Η βράβευση αυτή, είναι αποτέλεσμα της προσήλωσης στην εφαρμογή καινοτόμων και εξειδικευμένων τεχνολογικών λύσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και της αποτελεσματικής συνεργασίας με την  HPE, τόσο σε παραδοσιακούς τομείς όπως οι υποδομές των Data Centers, όσο και στον απαιτητικό τομέα των δικτύων και του Hybrid Cloud, στον οποίο επενδύει η Cosmos.  

       Μετά την παραλαβή του βραβείου o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της, Cosmos Business Systems κ. Δημήτρης Δάφνης, μεταξύ άλλων,  δήλωσε: 

« Η Συνεργασία μας με την Hewlett Packard ξεκίνησε πριν 30 περίπου χρόνια και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα, με την HPE να αποτελεί στρατηγικό προμηθευτή και την Cosmos έναν από τους κορυφαίους συνεργάτες της για πολλά και συνεχόμενα έτη . Ιδιαίτερα  κατά τα δύο τελευταία χρόνια, αυτή η συνεργασία αναβαθμίζεται συνεχώς, με την συνεισφορά τόσο των στελεχών της Cosmos, όσο και των στελεχών της HPE και φυσικά της Διοίκησης. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά!»