H Lenovo ανακοίνωσε σήμερα το νέο ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υποστήριξης και αναβάθμισης εγγύησης Lenovo Committed Repair Services. Οι υπηρεσίες εγγύησης είναι διαθέσιμες σε πελάτες της Lenovo σε Ελλάδα και Κύπρο και προσφέρουν τη δυνατότητα να προστατέψετε την επένδυσή σας, ελαχιστοποιώντας το downtime του server σας και εξασφαλίζοντας το απόλυτο business continuity για την επιχείρησή σας.

Με το συνδυασμό των κορυφαίων servers της αγοράς και την αξιοπιστία των υπηρεσιών εγγύησης-επισκευής Lenovo Committed Repair Services, η απρόσκοπτη λειτουργία της υποδομής της επιχείρησής σας είναι πλέον απόλυτα εγγυημένη.

Δέσμευση αποκατάστασης

Committed Repair Services σημαίνει ότι η Lenovo δεσμεύεται να επαναφέρει τον server σας σε λειτουργική κατάσταση* μέσα σε 6 ή 24 ώρες (ανάλογα με το πακέτο υπηρεσιών εγγύησης που θα επιλέξετε) από τη στιγμή που έχει δηλωθεί η βλάβη, εξασφαλίζοντας ότι η επιχείρησή σας θα λειτουργεί κανονικά σε ελάχιστο χρόνο, αφού η υπηρεσία είναι διαθέσιμη on-site 24×7! 

Με την αξιοπιστία του κορυφαίου κατασκευαστή

Μεγιστοποιήστε την απόδοση της επένδυσής σας με βραβευμένες υπηρεσίες που διασφαλίζουν ότι απολαμβάνετε την καλύτερη λύση σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του data center σας. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι και τεχνικοί της Lenovo διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και βαθιά τεχνογνωσία για να βελτιστοποιήσουν το data center σας, ώστε να ικανοποιεί τις ολοένα και πιο πολύπλοκες επιχειρηματικές απαιτήσεις σας, καθώς αυτές εξελίσσονται.

Είτε εγκαθιστάτε έναν μόνο server είτε ένα πολύπλοκο περιβάλλον data center που τρέχει κρίσιμες εφαρμογές, η επιλογή του σωστού συνδυασμού υπηρεσιών υποστήριξης είναι πολύ σημαντική. Με την αναβάθμιση της εγγύησης «Committed Repair Services», η Lenovo διασφαλίζει near-continuous availability της υποδομής της επιχείρησής σας και σας γλιτώνει από δυσάρεστες εκπλήξεις.

Επωφεληθείτε από το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών υποστήριξης και την αναβάθμιση της εγγύησης Lenovo για να διατηρήσετε τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία της υποδομής σας.

* Η επαναφορά σε λειτουργική κατάσταση αφορά σε hardware της Lenovo και όχι 3rd party λογισμικό που έχει εγκατασταθεί στον server.