Η νέα συναρπαστική ταινία «SpiderMan: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» προβάλλεται στις κινηματογραφικές οθόνες από τον Δεκέμβριο 2018, καταρρίπτοντας όλα τα ρεκόρ εισπράξεων, παγκοσμίως. Η Vodafone και η SonyPictures αξιοποιούν την ταινία προκειμένου να παρουσιάσουν στους νέους την πλατφόρμα «Future Jobs Finder» της Vodafone που βοηθά τους νέους να ανακαλύψουν νέες ψηφιακές δεξιότητες, ευκαιρίες κατάρτισης, και απασχόλησης. Όσοι μπουν στην πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το ιδανικό επάγγελμα για εκείνους, αλλά και να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για να κερδίσουν 5 ημέρες σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, για να βιώσουν από κοντά την απόλυτη digital εμπειρία μαζί με τους δημιουργούς της ταινίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να επισκεφθούν την πλατφόρμα «Future Jobs Finder» και να απαντήσουν σε ορισμένες ερωτήσεις σχετικά με τα ενδιαφέροντά τους, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους νέους ανθρώπους να κατανοήσουν τις δεξιότητές τους και να βρουν δωρεάν εκπαίδευση σε ψηφιακά εργαλεία και ευκαιρίες απασχόλησης στην ψηφιακή οικονομία. Στη συνέχεια θα κληθούν να απαντήσουν στην ερώτηση «ποια είναι η υπερδύναμη της δικής σας καριέρας;» χρησιμοποιώντας έως και 500 χαρακτήρες.

Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλουν ένα σύντομο βίντεο στο οποίο θα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους πρέπει να επιλεγούν και δύο τελικοί νικητές θα ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες για να γνωρίσουν τους animators της Sony Pictures που εργάστηκαν στη συγκεκριμένη ταινία. Στην εμπειρία αυτή περιλαμβάνεται επίσης μια ξενάγηση στο στούντιο της Sony Pictures, καθώς και δύο μέρες για να απολαύσουν το Λος Άντζελες. Στη συνέχεια, οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα μεταβούν στο Λονδίνο για να περάσουν τρεις ημέρες εργαστηρίων δημιουργικών δεξιοτήτων στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Vodafone με την εταιρική ομάδα SpiderVerse, καθώς και δύο ημέρες για να εξερευνήσουν την πόλη. Οι πτήσεις, η διαμονή στο ξενοδοχείο και όλα τα λοιπά έξοδα θα είναι καλυμμένα.

Η Vodafone έχει δεσμευτεί να στηρίξει 10 εκατομμύρια νέους ανθρώπους ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση σε ψηφιακές δεξιότητες, μάθηση και ευκαιρίες ψηφιακής απασχόλησης μέχρι το 2022. Το Future Finder, μια ψηφιακή πλατφόρμα υπό μορφή ηλεκτρονικού παιχνιδιού, βοηθά τους νέους και τις νέες να κατανοήσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και τις μελλοντικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας τους.