Η νέα εποχή στα καταστήματα Nova έφτασε και στη Λάρισα (Αλ. Παπαναστασίου 68). Ένα ακόμη κατάστημα που προσφέρει νέα μοναδική εμπειρία πελάτη, εγκαινίασε η Nova, κορυφαίος πάροχος οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου παρουσία εκπροσώπων των αρχών της πόλης, συνεργατών και φίλων.

Η συνεχής αναδιαμόρφωση των καταστημάτων, εντάσσεται στο πρόγραμμα λειτουργικής αναδιάρθρωσης που εφαρμόζει η εταιρεία με στόχο αφενός μεν την  ενιαία εικόνα υπό το brand Nova και αφετέρου τη συνολική αναβάθμιση της αλυσίδας με νέα καταστήματα σε κεντρικότερα σημεία και σύγχρονες υποδομές που εξελίσσουν την εξυπηρέτηση των πελατών! Με τη σταδιακή ανακαίνιση των καταστημάτων της, η Nova δημιουργεί χώρους γεμάτους ψυχαγωγία, επικοινωνία, τεχνολογία και άνεση, με σκοπό τη λειτουργικότητα και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. 

Όσοι επισκέπτονται το κατάστημα Nova στη Λάρισα μπαίνουν σ’ έναν ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας και επικοινωνίας. Μία τεράστια οθόνη στο εσωτερικό του καταστήματος «ταξιδεύει» τους επισκέπτες στο πλούσιο περιεχόμενο των αθλητικών, κινηματογραφικών, παιδικών και θεματικών καναλιών της Nova, ενώ υπάρχουν και λειτουργικοί χώροι προσωπικής εξυπηρέτησης και επίδειξης των υπηρεσιών. Παράλληλα, το κατάστημα Nova διαθέτει ειδικά διαμορφωμένη γωνιά για τους μικρούς φίλους ώστε να απασχολούνται κατά την διάρκεια εξυπηρέτησης των γονιών τους καθώς και ξεχωριστό χώρο εξυπηρέτησης των εταιρικών πελατών. Κάθε οικογένεια που επισκέπτεται το κατάστημα μπορεί να βρει ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο για ψυχαγωγία και επικοινωνία, αλλά και για την κάλυψη αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από τις υπηρεσίες Nova Energy. 

Πλέον οι καταναλωτές έχουν έναν ακόμα λόγο να επισκεφτούν τα καταστήματα Nova, καθώς υπάρχει ανανεωμένη γκάμα αξεσουάρ που περιλαμβάνει πλούσια ποικιλία από προϊόντα ήχου, φόρτισης, περιφερειακά και καλώδια, προϊόντα συνδεσιμότητας, μνήμης, σταθερής τηλεφωνίας, καθώς και μπαταρίες.