Για να μην… πονάει η τσέπη σας κάθε φορά που δίνετε εντολή για εκτύπωση, με το οικονομικό μοντέλο της Epson, το μόνο που θα χρειαστείτε την επόμενη διετία είναι το χαρτί!

Σε αρκετές περιπτώσεις το ζητούμενο δεν είναι πόσο γρήγορα τυπώνουμε, αλλά πόσο οικονομικά. Οι εκτυπωτικές ανάγκες ενός μικρού γραφείου, ενός φοιτητή ή ενός απλού οικιακού χρήστη μπορεί να απαιτούν ποιότητα και αξιόπιστο αποτέλεσμα, αλλά στην ιεραρχία των προτεραιοτήτων το κόστος χρήσης βρίσκεται σαφώς πιο πάνω από την ταχύτητα εκτύπωσης. Αυτός είναι και ο μοναδικός συμβιβασμός που κάνει το L3070, ένα πολυμηχάνημα που ανήκει στη νέα γενιά EcoTank ITS της Epson.

Μπορεί λοιπόν οι σελίδες να μην πετάγονται η μία μετά την άλλη σε ρυθμούς… τυπογραφείου, αλλά να είστε σίγουροι πως δεν θα πετάγονται και τα λεφτά σας σε αναλώσιμα.

Η 3-σε-1 λύση (εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή) λειτουργεί χωρίς cartridges (φύσιγγες μελανιών ελληνιστί), επενδύοντας στη λύση των επαναγεμιζόμενων μελανοδοχείων. Το αποτέλεσμα μπορεί να μειώσει τα έξοδα εκτύπωσης έως και 90% (!), αν λάβει κανείς υπόψη του πως στη συσκευασία συμπεριλαμβάνονται υψηλής απόδοσης φιαλίδια που μπορούν να εκτυπώσουν έως 13.000 ασπρόμαυρες και 6.500 έγχρωμες σελίδες!

Ξεχάστε λοιπόν, τραυματικές εμπειρίες inkjet εκτυπωτών που μετά από λίγες μέρες έπρεπε να αγοράσετε τα πρώτα σας ακριβά μελάνια γιατί τα ενσωματωμένα δοκιμαστικά cartridges επαρκούσαν για ελάχιστες σελίδες. Στην περίπτωση του εκτυπωτή L3070, θα μπείτε στη διαδικασία αγοράς κάποιου εκ των φιαλιδίων (κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο) για να ξαναγεμίσετε τα τέσσερα ανεξάρτητα δοχεία μελάνης, πιθανότατα σε δυο-τρία χρόνια από τη στιγμή που θα τον αγοράσετε! Παράλληλα, ο L3070 έρχεται εξοπλισμένος με WiFi και WiFi Direct συνδεσιμότητα για να εκτυπώνετε ασύρματα, ακόμα και μέσω smartphone ή tablet. Επιπλέον, κάνει εξαιρετική δουλειά και στην εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, παράμετρος που σαφώς ενδιαφέρει τους οικιακούς χρήστες που δεν θέλουν να τυπώνουν μόνο μονόχρωμα έγγραφα.

Η προηγμένη κεφαλή εκτύπωσης Micro Piezo δεν εξασφαλίζει μόνο ποιοτικές εκτυπώσεις, αλλά υπόσχεται πως η συσκευή θα σας κρατήσει συντροφιά για πολλά χρόνια στο μέλλον. Απόδειξη; Η προωθητική ενέργεια επέκτασης εγγύησης στα 3 έτη, εφόσον αποκτήσετε έναν εκτυπωτή Epson μέχρι τις 21/3/2019. Η επέκταση πραγματοποιείται με μια απλή εγγραφή στο www.epson.gr/printerwarranty.