H Hard Rock International σύναψε συνεργασία με την OpenTable, την κορυφαία εταιρεία-πάροχο online κρατήσεων στον κόσμο. Η στρατηγική αυτή συνεργασία ενισχύει την ανώτερη φιλοξενία που προσφέρει το Hard Rock Cafe ενώ παράλληλα δίνει στους πελάτες ενισχυμένες δυνατότητες online κρατήσεων σε όλες τις τοποθεσίες του Hard Rock Cafe στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και την Ευρώπη, που ανήκουν στην εταιρεία.

Ένα βασικό όφελος της συνεργασίας είναι η δυνατότητα που προσφέρει στο Hard Rock Cafe να προωθεί βασικά events και προγραμματισμένες δραστηριότητες των εστιατορίων μέσα από το δίκτυο του OpenTable, που προσφέρει υπηρεσίες κρατήσεων σε περισσότερους από 27 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μήνα, φέρνοντας έτσι αυξημένη ορατότητα στις δραστηριότητες της αλυσίδας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

“Η Hard Rock International διατηρεί 184 cafe, τα οποία επισκέπτονται πάνω από 79 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, κατά συνέπεια ένα εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας είναι υψηλής σημασίας για το brand,” δήλωσε ο Stephen K. Judge, Πρόεδρος Λειτουργίας Cafe για την Hard Rock International. “Η επιλογή της OpenTable ως τον επίσημο συνεργάτη μας για τις κρατήσεις εστιατορίων μας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία και τεχνογνωσία ώστε να συνδεόμαστε καλύτερα με τους πελάτες μας και να τους προσφέρουμε μια εξατομικευμένη εμπειρία, είτε θέλουν να μας ενημερώσουν για μια ιδιαίτερη περίσταση ή να ζητήσουν ένα τραπέζι δίπλα από κάποιο μουσικό αναμνηστικό του αγαπημένου τους καλλιτέχνη.”.
Η συνεργασία με την OpenTable δίνει στα Hard Rock Cafe τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσουν τη διαχείριση των τραπεζιών τους και να παρέχουν ακριβείς και συνεπείς εκτιμήσεις ώρας αναμονής στους πελάτες με βάση την real-time διαθεσιμότητα, ενισχύοντας την εμπειρία του πελάτη. Η υπηρεσία «GuestCenter” της OpenTable επίσης προσφέρει την δυνατότητα στα Hard Rock Cafe να είναι ενήμερα σε ότι αφορά τις προτιμήσεις των πελατών τους, εξειδικευμένα ζητούμενα και διαιτητικές προτιμήσεις, ώστε να μπορούν να εγγυηθούν ότι όλοι απολαμβάνουν μια εξατομικευμένη και αξιομνημόνευτη εμπειρία. “Το γεγονός ότι τα Hard Rock Cafe μας επέλεξαν για να βοηθήσουμε τους πελάτες τους σε όλο τον κόσμο να κρατήσουν το τέλειο τραπέζι στα must εστιατόρια-προορισμούς τους, μας τιμά” δήλωσε ο Eric Yusefzadeh, Αντιπρόεδρος Επιχειρήσεων & Παγκόσμιων Ξενοδοχειακών Ομίλων στην OpenTable. “Είμαστε ευτυχισμένοι να βοηθήσουμε το Hard Rock Cafe να εξυψώσει το επίπεδο φιλοξενίας τους με το GuestCenter, με την εφαρμογή-ναυαρχίδα μας στον τομέα της διαχείρισης εστιατορίων και να ενισχύσουμε την προσέλευση μέσα από την ισχύ του παγκόσμιου δικτύου της OpenTable.”

Όσοι επιθυμούν να δειπνήσουν στο αγαπημένο τους Hard Rock Cafe μπορούν να κάνουν κρατήσεις με μία επίσκεψη στην τοπική ιστοσελίδα του ή μέσω την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της OpenTable. 

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το brand του Hard Rock Cafe μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hardrock.com.