Δώστε τέλος στα κοστοβόρα ink cartridges με το νέο σύστημα δοχείου μελανιού της Epson, το οποίο πλέον «κρύβεται» στο εσωτερικό του κομψότατου πολυμηχανήματος. 

Mε έναν εξελιγμένο και ταυτόχρονα καλαίσθητο εκτυπωτή 

3-σε-1, η Epson φιλοδοξεί να δελεάσει όλους όσοι θέλουν ένα αξιόπιστο, οικονομικό και εύκολο στη χρήση πολυμηχάνημα, το οποίο, ωστόσο, δεν θα προκαλεί αισθητική… αμηχανία στον χώρο που το φιλοξενεί. Για το λόγο αυτό, έμφαση έχει δοθεί στις μικρές διαστάσεις, στο συμπαγές, minimal design και στην απόκρυψη του ευφυούς συστήματος δοχείων μελανιού στο εσωτερικό της συσκευής, σε αντίθεση με προηγούμενα μοντέλα της εταιρείας, όπου τα δοχεία προεξείχαν της συσκευής. 

Δοχείο αντί cartridge

Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη… συστηθεί με το σύστημα δοχείων μελανιού της εταιρείας, γνωστού και ως Ink Tank System (ITS), τότε οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως πρόκειται για μια επιλογή ικανή να μειώσει δραστικά τα έξοδα χρήσης. Η εκτύπωση γίνεται χωρίς φύσιγγες μελανιών (ink cartridges), γεγονός που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Τη θέση τους παίρνουν τα δοχεία μελανιού που μπορείτε να ξαναγεμίσετε εύκολα με οικονομικά φιαλίδια αναπλήρωσης μελανιού. Στη συσκευασία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται μελάνι ικανό να σας καλύψει έως και τρία έτη, μιας και επαρκεί για την εκτύπωση έως 14.000 ασπρόμαυρων σελίδων και έως 11.200 έγχρωμων σελίδων! Η EcoTank γενιά του συστήματος ITS βελτιώνει την επιτυχημένη συνταγή, επιτρέποντας μικρότερες διαστάσεις και ακόμα πιο πρακτικό σύστημα αναπλήρωσης μελανιού, κατασκευασμένο για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου μουτζουρωμάτων και προβλημάτων. Τα νέα φιαλίδια διαθέτουν μηχανισμό που διασφαλίζει ότι τα κατάλληλα δοχεία γεμίζουν με το αντίστοιχο χρώμα.

Επαγγελματικές δυνατότητες 

Τα πλεονεκτήματα του ITS EcoTank L6170 δεν εξαντλούνται μόνο στον τομέα της οικονομίας, καθώς διαθέτει μια σειρά δυνατοτήτων διασύνδεσης (WiFi, WiFi Direct & Ethernet), αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 30 σελίδων, μπροστινό δίσκο 150 φύλλων, δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης και οθόνη LCD. Είναι σχεδιασμένος για απαιτητικούς οικιακούς χρήστες και μικρές επιχειρήσεις που εκτιμούν το ελκυστικό design, τις μικρές διαστάσεις και τις διόλου ευκαταφρόνητες ταχύτητες έως και 15 σελίδων ανά λεπτό. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο… διαχρονικό ατού των εκτυπωτών της Epson, στη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PrecisonCore, η οποία σε συνδυασμό με το γνήσιο μαύρο μελάνι pigment της εταιρείας παρέχει εξαιρετικά ευκρινείς εκτυπώσεις.